Siirry sisältöön

Kirjailijavierailu: Anna Soudakova

Kirjailija Anna Soudakova vierailee Porvoon pääkirjastossa tiistaina 19.3. klo 17.30. Illan aikana keskustellaan hänen romaanistaan Varjele varjoani.

Kirjailija Anna Soudakova.

Varjele varjoani on omakohtainen romaani elämästä kahden kulttuurin rajapinnalla. Inkerinsuomalainen perhe saa Mauno Koivistolta luvan palata Suomeen 1990-luvulla.

Romaani käsittelee aikaa ennen ja jälkeen muuton: arkea neuvostotodellisuudessa ja asettumista suomalaiseen yhteiskuntaan. Mikään ei ole mustavalkoista.

Anna Soudakova on opettaja ja kirjailija. Hän syntyi Leningradissa taiteilijaperheeseen ja muutti perheensä kanssa Suomeen 8-vuotiaana – aivan kuten kirjan päähenkilökin.

Tapahtuma on suomenkielinen, maksuton ja kaikille avoin. Tapahtumaa voi seurata myös kirjaston Facebook Livessä osoitteessa https://www.facebook.com/porvoonkirjasto/live. Tallenne on saatavilla kahden viikon ajan.

Tilaisuus on osa Satakielikuukautta. Satakielikuukautta vietetään 21.2.–21.3. ja sen aikana Suomessa juhlistetaan kielellistä moninaisuutta erilaisten tapahtumien merkeissä.

Sanni Saarinen

Kirjastonhoitaja

sanni.saarinen@porvoo.fi +358 40 353 8255