Siirry sisältöön

Luottamushenkilöiden sähköpostiosoitteet yhtenäistyvät

Porvoon kaupungin luottamustehtävien hoitamisessa käytetään jatkossa kaupungin tähän tarkoitukseen myöntämää porvoo.fi-sähköpostiosoitetta. Pääsääntöisesti luottamushenkilöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@porvoo.fi.

– Luottamushenkilöillä on keskeinen asema kunnan päätöksenteossa. Koska luottamushenkilöt hoitavat tointaan virkavastuulla ja edustavat roolissaan Porvoon kaupunkia, kaupungin myöntämä sähköpostiosoite indikoi tätä edustusroolia ja lisää luottamuksellisuutta ja tunnistettavuutta, hallintojohtaja Roope Lenkkeri kertoo.

– Lisäksi sähköpostiosoitteiden yhtenäistäminen yhdenmukaistaa toimintamalleja ja vähentää manuaalisia työvaiheita luottamushenkilöiden yhteystietoihin liittyen, Lenkkeri jatkaa.

Uudet sähköpostit on otettu käyttöön 1. helmikuuta. Kaupungin verkkopalvelussa luottamushenkilöiden yhteystiedot tarkastetaan ja päivitetään helmikuun aikana. Aiemmin käytössä olleet sähköpostiosoitteet ovat luottamushenkilöiden henkilökohtaisia, ja säilyvät jatkossa heidän omassa käytössään.