Siirry sisältöön

Toukokuiset Keväkarnevaalit Gammelbackassa ja Kevätrieha Kevätkummussa

Varma kevään merkki on tulevat yhteisölliset aluetapahtumat Gammelbackassa ja Kevätkummussa.

Ihmisiä. Människor.

Gammelbackan Kevätkarnevaaleja vietetään keskusaukiolla keskiviikkona 22. toukokuuta klo 17–19 ja Kevätkummun Kevätriehaa Kantele-talossa ja sen ulkoalueella torstaina 23. toukokuuta klo 17–19.

Aluetapahtumat ovat alueen toimijoita yhteen kokoavia tapahtumia, jonne voi tulla nauttimaan maksuttomasta ohjelmasta koko perheen voimin tai tapaamaan muita alueen asukkaita.

Gammelbackan Kevätkarnevaalit

Gammelbackassa musiikkia ja tanssia salsan tahtiin tarjoilee tanssikoulu Bailamas. Tapahtumassa on omatoiminen kirppis, jonne voi tulla paikan päälle oman pöydän kanssa. Tapahtuman ajan on luvassa erilaista ohjelmaa niin perheen pienimmillekin kuin vanhemmille – mm. kasvomaalausta, teatteria, toimintapisteitä ja arpajaisia. Alvarinkulmassa on ostettavissa edullisesti pientä hyvää, joten on hyvä varata pientä rahaa mukaan.

Kevätkummun Kevätrieha

Kevätkummun Kantele-talolle ja sen lähiympäristöön kokoontuu alueen eri toimijoita yhteen erilaisen toiminnan tarjonnalla, sekä sisällä että pihalla on erilaisia toiminta- ja pelipisteitä. Ulkokentälle saapuu mm. liikuntapalveluiden liikuntavaunu erilaisine välineineen ja Futuran juniorit tutkan kanssa, jolla voit testata potkaistun pallon nopeutta. Paikalle tulee myös Vessöön vapaapalokuntayksikkö kalustoineen sekä erilaisia eläinvieraita.

Luvassa on myös kasvomaalausta, sumopainia sekä kepparirata, jonne on hyvä ottaa omat keppihevoset mukaan. Osallistavaa teatteria on tarjolla klo 17 alkaen yleisön joukossa. Grillimakkaraa ja herkkuja ostettavissa, tule viihtymään ja tapaamaan muita alueen toimijoita ja asukkaita.