Siirry sisältöön

Kaupunkimittauksen ylläpitämät kartat ovat saatavilla sekä digitaalisena aineistona että tulosteina voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Pohjakartta

Pohjakartta
Pohjakartta

Kaupunkimittaus ylläpitää asemakaavoitusta ja yhdyskuntarakentamista varten asemakaavoituksen pohjakarttaa mittakaavoissa 1:500, 1:1000 ja 1:2000. Pohjakartta-aineistosta tuotetaan eri tarkoituksiin myös teemakarttoja, kuten esimerkiksi virastokartta mittakaavassa 1:4000.

Pohjakartta on saatavissa sekä digitaalisena aineistona että tulosteina esimerkiksi rakennuslupaa varten voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Ajantasa-asemakaava ja asemakaavat

Kaupunkimittaus ylläpitää ajantasa-asemakaavaa sekä asemakaava-arkistoa kaikista kaupungin alueella tehdyistä asemakaavoista ja ranta-asemakaavoista. Kaavaotteita on saatavissa sekä karttatulosteina että digitaalisena aineistona voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Opaskartta ja osoitekartta

Kaupunkimittaus ylläpitää opaskarttaa ja osoitekarttaa. Opaskartta on yleissilmäyskartta mittakaavassa 1:10 000. Sitä käytetään esimerkiksi erilaisten teemakarttojen, esitteiden ja kartta.porvoo.fi -palvelun tausta-aineistona. Opaskartta on saatavissa sekä digitaalisena aineistona että karttatulosteina voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Haja-asutusalueiden osoitekarttaa ylläpidetään mittakaavassa 1:40 000. Osoitekartan tarkoituksena on näyttää voimassa olevat tiennimet haja-asutusalueella.

Painettu opaskartta

Opaskartta painetaan noin kolmen vuoden välein. Uusin on vuodelta 2018. Kartta on nelivärinen ja kaksipuolinen. Se on saatavilla sekä suorana että taitettuna. Taitettu kartta on pakattu muovitaskuun, joka sisältää myös haja-asutusalueiden osoitekartan, hakemiston kadun- ja tiennimistä sekä kartan kohteista. Opaskarttaa myyvät kaupungin palvelupiste Kompassi ja kaupunkimittauksen palvelupiste, Rihkamakatu 7 B, 4 kerros. Palvelupisteessä hinta on yhdeksän euroa. Karttaa on saatavissa myös hyvin varustetuista kirjakaupoista ja R-kioskeista. Sen ISBN-tunnus on 978-952-9830-44-2.