Siirry sisältöön

Kaupunkimittauksen ylläpitämät kartat ovat saatavilla sekä digitaalisena aineistona että tulosteina voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Aineistotilaukset:

Pohjakartta

Pohjakartta
Pohjakartta

Kaupunkimittaus ylläpitää asemakaavoitusta ja yhdyskuntarakentamista varten asemakaavoituksen pohjakarttaa mittakaavoissa 1:500, 1:1000 ja 1:2000. Pohjakartta-aineistosta tuotetaan eri tarkoituksiin myös teemakarttoja, kuten esimerkiksi virastokartta mittakaavassa 1:4000.

Pohjakartta on saatavissa sekä digitaalisena aineistona että tulosteina esimerkiksi rakennuslupaa varten voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Ajantasa-asemakaava ja asemakaavat

Kaupunkimittaus ylläpitää ajantasa-asemakaavaa sekä asemakaava-arkistoa kaikista kaupungin alueella tehdyistä asemakaavoista ja ranta-asemakaavoista. Kaavaotteita on saatavissa sekä karttatulosteina että digitaalisena aineistona voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Opaskartta ja osoitekartta

Kaupunkimittaus ylläpitää opaskarttaa ja osoitekarttaa. Opaskartta on yleissilmäyskartta mittakaavassa 1:10 000. Sitä käytetään esimerkiksi erilaisten teemakarttojen, esitteiden ja kartta.porvoo.fi -palvelun tausta-aineistona. Opaskartta on saatavissa sekä digitaalisena aineistona että karttatulosteina voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Haja-asutusalueiden osoitekarttaa ylläpidetään mittakaavassa 1:40 000. Osoitekartan tarkoituksena on näyttää voimassa olevat tiennimet haja-asutusalueella.

Painettu opaskartta

Uusin painettu opaskartta on vuodelta 2023. Kartta on nelivärinen ja kaksipuolinen. Se on saatavilla sekä suorana että taitettuna. Taitettu kartta on pakattu muovitaskuun, joka sisältää myös haja-asutusalueiden osoitekartan, hakemiston kadun- ja tiennimistä sekä kartan kohteista. Opaskarttaa myyvät kaupungin palvelupiste Kompassi ja kaupunkimittauksen palvelupiste, Rihkamakatu 7 B, 4 kerros. Palvelupisteessä hinta on 15 euroa. Karttaa on saatavissa myös hyvin varustetuista kirjakaupoista ja R-kioskeista. Sen ISBN-tunnus on 978-952-9830-99-2.