Kartat ja paikkatiedot

Karttoja ja otteita voi tilata puhelimitse, Gun-Maj Hägglund puh. 040 676 7781 tai sähköpostitse kiinteisto.mittaus@porvoo.fi.


Kaupunkimittaus ylläpitää kartta-aineistoja sekä rakennuksiin ja kiinteistöihin liittyviä ominaisuustietoja. Kartta-aineistoja voi tilata kaupunkimittauksesta digitaalisessa muodossa tai tulosteina erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Karttapalvelu

Palvelun tiedot on tarkoitettu katselukäyttöön. Valikoissa on myös linkitystoiminnallisuuksia, joilla tietoja voi hyödyntää omalla internetsivustolla maksutta. Voit myös lähettää palvelusta linkin kaverillesi. Linkin avattuaan hän pääsee suoraan karttapalveluun haluamaasi paikkaan.

Jos jokin asia palvelussa kiinnostaa enemmän tai löydät korjattavaa:


Ongelmia navigaattorilaitteiden kartoissa


Kaupunki saa toisinaan palautetta siitä, että navigaattori ohjaa väärään paikkaan. Navigaattoreiden osoiteaineisto saattaa olla jopa muutaman vuoden vanhaa. Navigaattoreiden kartta-aineistojen päivittäminen ei kuitenkaan ole kunnan, vaan palveluntarjoajan vastuulla. Lisäksi navigaattorilaitteen omistajan tulee yleensä itse päivittää kartta-aineisto laitteeseensa.

Navigaattoreissa on eri toimittajien aineistoja ja tiedot päivittyvät niihin eri tavoin. Osa toimijoista kerää tietoja itse, toiset taas hyödyntävät kuntien ja maanmittauslaitoksen ylläpitämää Digiroadia eli Maanmittauslaitoksen palvelusta saatavia aineistoja. Porvoon kaupunki ilmoittaa alueellansa tapahtuneet muutokset Maanmittauslaitokselle. Sieltä ne siirtyvät Maanmittauslaitoksen aineistoja hyödyntävien toimijoiden laitteisiin. Navigaattorien virheistä voi raportoida navigaattorin palveluntarjoajan oman palautekanavan kautta.

Porvoon kaupungin opaskartassa esiintyvistä virheistä voi ilmoittaa kaupungin sähköisten palautesivujen kautta tai:

Ota yhteyttä