Siirry sisältöön

Vårberga skola on ruotsinkielinen koulu, joka toimii uudessa kiinteistössä, jossa on sekä perinteisiä että avoimia oppimisympäristöjä. Uudessa koulutalossa toimivat Vårberga skolan lisäksi Kevätkummun koulu, esikoulu, nuorisopalvelut, lähikirjasto sekä liikuntapalvelut.

Meillä on koko talossa hyvä henki, ja yhteistyö kaikkien muiden toimijoiden kanssa toimii hyvin. Yhteiset hankkeet ja me-henki luovat miellyttävän ja kannustavan työympäristön. Sekä lapset että nuoret osallistuvat hyvinvoivan yhteisön luomiseen – me kasvamme, opimme ja viihdymme – Yhdessä.

Lisää tietoa löydät ruotsinkieliseltä sivulta.

Yhteystiedot

Sähköposti: etunimi.sukunimi@porvoo.fi

Jaana Viljakainen

Peruskoulun luokanopettaja, Rehtori, Vårberga skola

Vårberga skola Klass 2-3

Luokat 2-3, Vårberga skola

Vårberga skola Klass 4-6

Luokat 4-6, Vårberga skola

Klass 1, Vårberga skola Vellamo

Vellamo ja luokka 1, Vårberga skola

Muut henkilökunnan yhteystiedot löytyvät Wilmasta.

Tavoitteemme

Pohdimme kollegiona toimintaamme omasta ja yhteisestä näkökulmasta. Pyrimme avoimeen koulutukselliseen vuoropuheluun, jossa voimme käsitellä kaikkia asioita. Ajatuksenamme on vastata haasteisiin tiiminä, ja siihen tarvitaan kaikkia.

Haluamme kehittää teknistä ja tietoteknistä osaamista. Olemme vahvasti mukana kansainvälisissä vierailuissa ja hankkeissa. Tarjoamme monipuolista taide- ja taitoaineiden opetusta, ja oppilastyössä tuemme kielen vahvistamista. Myös ekologiset kysymykset ovat meille läheisiä.

Opiskeluhuolto

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää opiskeluhuoltopalvelut Porvoon kaupungille.