Siirry sisältöön

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2024-2025

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2024-2025 alkaa porrastetusti

  • 14.8.2024 klo 18 liikunta ja tanssi
  • 15.8.2024 klo 18 kaikki muut kurssit

Kyseisinä päivinä toimisto päivystää puhelimitse sekä paikan päällä klo 1820.

Kurssit julkaistaan verkkopalvelussa kesäkuun aikana.

Opinto-ohjelma julkaistaan sähköisenä heinäkuussa ja painettu opinto-ohjelma jaetaan elokuussa ilmaisjakeluna Porvoon ja Askolan kotitalouksiin.

Ilmoittautumisohjeet

Kansalaisopiston kursseille on pääsääntöisesti ilmoittauduttava etukäteen viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkua. Ilmoittautumisia vapaille paikoille otetaan vastaan koko lukuvuoden ajan.

Voit ilmoittautua sähköisesti opiston verkkopalvelussa, puhelimitse tai paikan päällä toimistossa. Et voi ilmoittautua sähköpostilla, tekstiviestillä tai puhelinvastaajan kautta.

Opiskelijat otetaan kursseille ilmoittautumisjärjestyksessä. Varasijoilla oleville ilmoitetaan henkilökohtaisesti vapautuneesta kurssipaikasta. Kurssin alkamisesta ja mahdollisista muutoksista ilmoitetaan kurssin opiskelijoille tekstiviestillä, sähköpostilla tai puhelimitse.

Ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot

Katso kurssinumero(t) valmiiksi ja anna seuraavat henkilötiedot:

  • nimi
  • henkilötunnus
  • kotikunta
  • osoite
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite
  • koulutustausta (perusaste/toinen aste/korkea aste)
  • pääasiallinen toiminta (työllinen/työtön/opiskelija/eläkeläinen/muu)

Jos ilmoitat toisen henkilön kurssille, anna hänen henkilötietonsa. Jos sinulla ei ole henkilötunnusta, ilmoittaudu puhelimitse toimistoon.

Ilmoittautumisen peruutus

Jos et voi osallistua kurssille, peruuta ilmoittautumisesi viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkua.

Peruutuksen voit tehdä ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen kansalaisopisto(at)porvoo.fi. Voit myös perua kurssin ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Jos peruutus ei onnistu, ota yhteyttä opiston toimistoon. Pelkästään opettajalle ei peruutusta voi tehdä.

Huomioithan, että avoimen yliopisto-opetuksen ilmoittautumisen peruutus tulee tehdä kirjallisesti sähköpostitse tai tekstiviestillä sekä opiston toimistoon, että opintoja järjestävän avoimen yliopiston toimistoon ennen opintojen alkua.

Tietosuoja

Porvoon kansalaisopisto kerää henkilötietoja opiskelijoistaan sähköiseen kurssinhallintajärjestelmään ilmoittautumisen yhteydessä. Tietoja käytetään kurssien hallinnointiin ja kurssimaksujen hoitoon.

Kansalaisopisto on laatinut ylläpitämästään henkilörekisteristä rekisteri- ja tietosuojaselosteen.