Siirry sisältöön

Hanna Fridolfsson valittiin Porvoon kansalaisopiston apulaisrehtorin virkaan

Porvoon kansalaisopiston apulaisrehtorin virkaan on valittu ammatillinen opettaja Hanna Fridolfsson. Hän siirtyy tehtävään Sipoon opistosta.

Hanna Fridolfsson.

Hanna Fridolfsson on valittu Porvoon kansalaisopiston ruotsinkielisen osaston apulaisrehtoriksi. Fridolfsson siirtyy tehtävään Sipoon opistosta, missä hän on toiminut ruotsinopettajana sekä vararehtorina.
Fridolfssonilla on laaja kokemus kasvatuksen ja koulutuksen kentältä. Aikuisopetuksen ja vapaan sivistystyön parissa hän on työskennellyt vuodesta 2016. Fridolfsson on toiminut myös maahanmuuttaneiden kieltenopettajana ja työelämäkouluttajana sekä Sipoon opistossa että CareeriaPlus Oy:ssä. Vapaa-ajallaan Fridolfsson on toiminut Porvoon oppaana yli 20 vuotta.
– Tuntuu mukavalta ja turvalliselta palata Porvoon kaupungin työntekijäksi. Uudet työtehtävät opettelen asia kerrallaan. Tässä työssä haluan hyödyntää aikaisempia työkokemuksia ja osaamistani. Porvoolaisena minulla on myös laaja verkosto, joka tukee työtä vapaassa sivistystyössä, Fridolfsson sanoo.

Kansalaisopiston ruotsinkielisen osaston apulaisrehtorin keskeisiä tehtäviä on toimia ruotsinkielisten tuntiopettajien lähijohtajana sekä johtaa osaston operatiivista ja pedagogista toimintaa, jota on noin 6000 oppituntia lukuvuodessa. Apulaisrehtori kuuluu Porvoon kansalaisopiston johtoryhmään ja osallistuu sen aktiivisena jäsenenä opiston pedagogiseen kehittämistyöhön.

Fridolfsson aloitti tehtävässä 1.2.2024.

Virkaa haki määräaikaan mennessä seitsemän hakijaa, joista haastatteluun kutsuttiin kolme.