Siirry sisältöön

Kesämusiikkia Porvoon katukuvassa – nuori muusikko hae mukaan

Porvoon kaupunki hakee jälleen nuoria muusikoita kesäkulttuuriprojektiin, joka täyttää Porvoon äänimaailman ja katukuvan elävällä musiikilla.

Nuori soittaja.

Projektiin haetaan innokkaita 16–23-vuotiaita musiikinesittäjiä Porvoon seudulta. Mukaan voi hakea joko soolo- tai duokokoonpanolla.

– Tyyli on vapaa ja toivomme että mukaan hakisi jälleen kerran kirjava joukko muusikoita. Yksi kriteeri kuitenkin on, että soittimen ja esiintymisen täytyy olla sen verran mobiili, että pystyy liikkumaan ja vaihtamaan esiintymispaikkaa, kertoo tuottaja Marika Kettunen.

Kesämusiikkia Porvoossa on toteutettu nyt useana kesänä, ja palaute on ollut positiivista sekä kaupunkilaisilta että esiintyjiltä. Nuorille muusikoille tarjoutuu projektin myötä oiva mahdollisuus kasvattaa kokemusta ja kehittyä esiintyjinä.

Kesämusiikin lähettiläät liikkuvat kaupungin keskustassa arkisin kesäkuun aikana 4.–20.6. välisenä aikana. Paikkoina ovat puistojen ja torien ohella muun muassa vierassatama, Taidetehdas ja länsirannan alueet Aleksin puisto ja Taidetehtaan rantapuisto.

Itse esiintymisille ei ole määritelty tiettyä kellonaikaa ja paikkaa, vaan muusikot kiertävät vapaasti alueilla arkisin ti-pe (juhannusviikolla ma-to) kello 12–16.

Näin haet mukaan

Voit hakea mukaan, jos olet 1.1.2001 -31.12.2008 välisenä aikana syntynyt Porvoon seudulla asuva musiikinesittäjä joko soolo- tai duokokoonpanona. Kerro meille, miksi päädyit hakemaan mukaan kesämusiikkiprojektiin. Lisää hakemukseen lyhyt kuvaus kokoonpanosta ja materiaalia musiikista (videolinkki tai äänitiedosto).

Hakijoista valitaan mukaan kolme kokoonpanoa.

Esiintymispäiviä on neljä kertaa viikossa yhteensä 12 kappaletta ja ajankohta on 4.6.–20.6.2024 ti-pe klo 12–16. Esiintyjille maksetaan palkkiota 600 €/hlö. Juhannusviikolla esiintymispäivät ma-to.
Lähetä vapaa muotoinen hakemus ti 30.4.2024 klo 15 mennessä osoitteeseen musiikkiopisto@porvoo.fi. Lisää sähköpostin aihekenttään Kesämusiikkia Porvoossa.

Kesämusiikkia Porvoossa projektin järjestävät Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut ja Porvoonseudun musiikkiopisto yhteistyössä Taidetehtaan säätiön kanssa.