Siirry sisältöön

Tule meille töihin! Haemme nyt uusia ammattilaisia kouluihin ja päiväkoteihin

Porvoon varhaiskasvatukseen, perusopetukseen ja lukiokoulutukseen haetaan nyt uusia ammattilaisia. Tarjolla on lukuisia mielenkiintoisia tehtäviä ympäri kaupunkia. Olemme tällä viikolla myös mukana Educa-messuilla, tule sinne tutustumaan tulevaan työnantajaasi ja tuleviin työkavereihisi.

Koululaiset luokassa

Porvoon varhaiskasvatuspalveluihin haetaan työntekijöitä päiväkoteihin, lapsen tukeen sekä avoimiin varhaiskasvatuspalveluihin. Kaupungin 21 kunnallisessa päiväkodissa on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan, sosionomin ja lastenhoitajan tehtäviä suomen- ja ruotsinkielisiin lapsiryhmiin.

– Meidän työmme on lasten lapsuus, mikä tekee varhaiskasvatuksessa tehdystä työstä niin merkityksellistä. Olemme erityisen ylpeitä käyttäjäystävällisistä opetussuunnitelmista sekä liikkuvasta varhaiskasvatuksesta, joka tukee lasten päivittäistä liikkumista, kertoo varhaiskasvatusjohtaja Leila Nyberg.

– Porvoon varhaiskasvatuksen vahvuuksia ovat lasta tukevat asiantuntijat sekä vakituiset sijaiset. Kannustamme työntekijöiden osaamisen kehittämistä tukemalla heidän jatkokouluttautumistansa sekä tarjoamalla pedagogista osaamista tukevia koulutuksia, Nyberg jatkaa.

Kouluissa hyvän oppimisen toimintakulttuuri

Porvoon suomenkieliseen ja ruotsinkieliseen perusopetukseen ja lukiokoulutukseen palkataan myös uusia ammattilaisia. Suomenkielisiin kouluihin haetaan muun muassa rehtoreita, virka-apulaisrehtoreita, luokanopettajia, aineopettajia ja erityisopettajia.

– Kouluissamme on toimintakulttuuri, joka luo edellytykset hyvälle oppimiselle sekä henkilöstön työviihtyvyydelle. Etsimme tiimiimme osaavia ja innokkaita opetusalan ammattilaisia, kertoo perusopetus- ja lukiokoulutusjohtaja Jari Kettunen.

Ruotsinkielisiin kouluihin haetaan luokanopettajia, aineopettajia, erityisopettajia ja erityisluokanopettajia.

– Haemme opetusalan ammattilaisia, joilla on vahva pedagoginen osaaminen ja hyvä asenne kohdata oppilaita. Arvostamme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta opetuksen jatkuvaan kehittämiseen. Pidämme koulujen ja kotien välistä yhteistyötä hyvin tärkeänä, jatkaa perusopetus- ja lukiokoulutusjohtaja Rikard Lindström.

Porvoon kaupunki näyttävästi mukana Educa-messuilla

Opetus- ja kasvatusalan valtakunnalliset Educa-messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 26.-27.1.2024. Porvoon kaupungin varhaiskasvatuksen, koulutuksen sekä rekrytoinnin ammattilaiset ovat tavattavissa kaupungin messuosastolla 6r71. Tämän lisäksi asiantuntijat pitävät mielenkiintoisia puheenvuoroja messujen Tulevaisuuden luokkahuone -lavalla perjantaina:

  • klo 11 Rikard Lindström: Delat ledarskap som stöd för välmående i arbetet
  • klo 14 Jari Kettunen: Vahvempia yhdessä – Starkare tillsammans: aluerehtorimallin kokemuksia Porvoossa
  • klo 15.30 Leila Nyberg: Yhdessä onnistumme – Porvoon varhaiskasvatus

Hakuaika varhaiskasvatuksen avoimiin työpaikkoihin päättyy 5.2.2024 klo 15. Koulujen hakuaika päättyy 12.2.2024 klo 15. Tarjolla on sekä vakituisia että määräaikaisia tehtäviä.