Siirry sisältöön

Tule ohjaamaan Kaikki harrastaa – Porvoon harrastamisen mallin sekä SKAPA –hankeen harrastusryhmiä lukuvuonna 2024–2025

Porvoon harrastamisen malli etsii palveluntuottajia lukuvuodelle 2024–2025 järjestämään harrastuksia peruskouluikäisille kouluille tai niiden lähiympäristöön.

Maalivärit. Målfärg.

Harrastusryhmien toteuttajina voivat toimia järjestöt, seurat ja yritykset, kevytyrittäjät sekä muut harrastustoimintaa järjestävät yhteisöt ja kaupungin muut yksiköt. Jos olet kiinnostunut yksityisenä henkilönä tulemaan ohjaamaan harrastamisen mallin kerhoja, niin voit olla yhteydessä harrastustoiminnan koordinaattoriin (yhteystiedot alla).
Mikäli kilpailutuksessa valitut sopimustoimittajat eivät pysty tarjoamaan ohjaajia kaikkiin lasten ja nuorten toiveiden mukaisiin harrastuskokonaisuuksiin, voidaan ohjauksia tarjota myös muille tahoille suorahankintana.


Infoilta 25. maaliskuuta

Palveluntarjoajia etsitään nyt ensimmäistä kertaa Hilma hankintailmoituksen kautta. Hankintailmoitus löytyy HILMA- palvelusta.
Ilmoittaudu mukaan palveluntarjoajaksi ja jätä tarjous torstaihin 4.4.2024 klo 12.00 mennessä.
Kerromme lisää tarjouskilpailusta ja hankkeista ma 25.3.2024 klo 17–18.30 Nuorisotila Zentrassa, Mannerheiminkatu 20. Ilmoitathan tulostasi, niin osaamme varata tarjoilut. Katso yhteystiedot alla.


Porvoon harrastamisen malli

Porvoon harrastamisen mallin harrastusten toimintakausi on syyskuusta toukokuuhun. Harrastusajankohdat ovat klo 12–17 välillä arkipäivisin. Harrastuksia ei järjestetä koulujen loma-aikoina eikä pyhäpäivinä. Pääsääntöisesti lukuvuonna 2024–2025 tulee tarjolle koko lukuvuoden toimivia ryhmiä. Harrastuksia tarjotaan 1.–9.-luokkalaisille perusopetuksen oppilaille kouluilla tai koulun läheisyydessä koulupäivän yhteydessä. Lajeja, joita ei ole mahdollista harrastaa koululla, voi tarjota myös muualla. Lisäksi kaupunki järjestää etsiväkerhoja lapsille ja nuorille, joilla ei ole vielä harrastusta. Harrastaminen on lapsille ja nuorille maksutonta.


SKAPA Porvoo-Sipoo

SKAPA Porvoo-Sipoo pyrkii lisäämään taideopetuksen ja taideharrastuksen tasa-arvoisuutta ja saavutettavuutta lapsille ja nuorille. Hankeen pariin palkataan vuosiksi 2024–2025 omistautuneita taidekasvattajia, joilla on erityyppisiä osaamisprofiileja innostamaan ja ohjaamaan lapsia ja nuoria heidän taiteellisessa kehityksessään sekä tukemaan varhaiskasvattajia ja alakoulujen opettajia osaamista lisäävän toiminnan kautta.