Nuorisotyöntekijät ja Ohjaamo päivystävät

Porvoon kaupungin nuorisopalvelut sekä nuorten neuvonta- ja ohjauspiste Ohjaamo päivystävät verkossa nuorisotilojen ja toimipisteiden ollessa suljettuina. Nuorisotyöntekijät ovat päivittäin tavoitettavissa sekä nuorten apuna ja tukena verkkonuorisotyön kautta netissä, sosiaalisen median eri kanavilla sekä digipelien kautta. Ajankohtaisen tiedotuksen löydät helposti myös Nuorisopalvelujen Instagramista ja Facebookista.

Nuorisopalvelut somessa - lukujärjestys

Nuorisopalveluiden yhteystiedot


Zentra on suljettu 16.3. alkaen toistaiseksi.

Tavoitteena on ehkäistä koronaviruksen leviämistä.

Tiedote


Zentra

Keskustassa WSOY-talossa sijaitsevan Zentran tiloissa on suuri sali, joka on jaettavissa kolmeen lohkoon. Yhdessä lohkossa on peiliseinä. Aulan kahviosta voi ostaa välipalaa ja makeisia. Zentrassa on myös erilaisia pienempiä tiloja nuorten ajanviettoon kuten pelihuone, askarteluhuone Hobby, kokkaus- ja kokoontumistila Ryhmis sekä bänditila Soundi. Montussa järjestetään isompia tapahtumia, kuten diskoja ja konsertteja. 

Tutustu Zentran henkilökuntaan


Nuorisokortti


Zentran toiminnan avain on nuorisokortti, jonka saa nuorisotilalta täyttämällä ja palauttamalla korttihakemuksen. Kortin hankinta on maksutonta ja se käy kaikilla nuorisotiloilla Porvoossa. Kortilla saa tilalla pelivälineitä käyttöön sekä rahanarvoisia etuja nuorisopalveluiden järjestämistä tapahtumista ja retkistä.

Lataa ja täytä nuorisokorttilomake