Siirry sisältöön

Vapaat tontit kartalla

Vapaat omakotitontit vihreällä, varatut tontit keltaisella. Hinnat ja muita tietoja saat klikkaamalla tonttia.

Hermanninsaari

Hermanninsaari on omakotitalovaltainen niemi merenrannalla. Talot on rakennettu eri aikakausina 1900-luvun alkupuolelta nykypäivään. Hermanninsaaren katuja pitkin voi kävellä parin kilometrin rengasreitin ja Rantatuomenkujan päästä pääsee pistäytymään rannalla. Ellaninkujalta on matkaa Porvoon keskustaan noin kahdeksan kilometriä.

Lähipalvelut

Julkiset lähipalvelut sijaitsevat Gammelbackassa, Tolkkisissa ja Haikkoossa. Lähikouluina palvelevat noin 3 kilometrin päässä olevat Tolkkisten koulu ja Eklöfska skolan. Lähimmät päiväkodit ovat Ylä-Haikkoon päiväkoti (noin 4 km) ja Haikkoontörmän päiväkoti (noin 4,5 km). Haikon kartanon kylpylä- ja hotellipalvelut ovat noin 3 kilometrin päässä.

Asemakaava

Maaperä

Ellaninkujan tontilla on savea. Talon perustaminen saattaa edellyttää paaluttamista. Savipohjaisten tonttien erityisolosuhteista on lisätietoja sivulla Hyvä tietää ennen tontin hakemista.

Kartta tontista

Kiinteistökohtainen pumppaamo

Kiinteistön liittäminen viemäriin edellyttää kiinteistökohtaisen pumppaamon.

Muuta

Tontin itäreunalla on johtorasite ja pohjoisreunalla on rasite veden johtamiseksi maan kuivattamista varten.

Porvoon Energia tulee luultavasti sijoittamaan valaisinpylvään tontin eteen Ellaninkujan varrelle.

Tontilla on osuus yhteiseen maa-alueeseen. Kyseinen alue sijaitsee Albert Edelfeltin rantatien päässä. Osalla yhteisen maa-alueen osakkaista on mahdollisuus säilyttää alueella venettä.

Ellaninkuja 2

Ilmakuva Ellaninkuja 2 tontista ja ympäröivää maisemaa.