Siirry sisältöön

Vapaat omakotitontit kartalla

Vapaat omakotitontit vihreällä. Hinnat ja muita tietoja saat klikkaamalla tonttia.

Joskus joku tontinvaraaja peruu tonttivarauksen. Vapautuneet kiinteähintaiset tontit tulevat hakuun maanantaisin. Julkaisemme haettavaksi tulevien tonttien osoitteet edellisellä viikolla.

Omakotitontteja haettavana 24.10. – 14.11.2022

Tarjousten perusteella myytävät tontit

  • Haikkoonranta 16 kpl
  • Haikkoonlampi 4 kpl

Kiinteähintaiset tontit

  • Haikkoonranta 26 kpl

Tontti-info 26.10.

Tule tutustumaan haettavana oleviin tontteihin keskiviikkona 26. lokakuuta klo 16.30 – 19 Kunnantalolle kokoushuone Visioon, osoitteeseen Rihkamakatu 7, B-rappu, 3. kerros, 06100 Porvoo.

Infoon voi tulla illan aikana koska vaan ja kysellä kaikista haettavana olevista omakotitonteista. Tilaisuudessa pidetään kaksi samansisältöistä noin 10 minuutin esitystä Haikkoonrannan uusista tonteista. Esitykset alkavat klo 17 ja 18. Muu aika on varattu siihen, että tontinhakijoilla on mahdollisuus keskustella asiantuntijoiden kanssa ja saada opastusta tontin hakuun ja rakentamiseen.

Ilmoittaudu tilaisuuteen etukäteen sähköpostilla. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, millä alueilla olevista tonteista olet kiinnostunut ja jos sinulla on jo mielessä kysymyksiä, mihin toivot saavasi vastauksia.

Omakotitonttien kerroslukumerkinnät

Asemakaavoissa on erilaisia kerroslukumerkintöjä. Kerroslukumerkintä määrää, montako kerrosta tontille rakennettavassa rakennuksessa saa olla. Myös tontin maaston muoto vaikuttaa siihen, millaisen talon tontille saa rakentaa. Jos tontilla on rinnettä, pitää siihen rakentaa rinnetalo. Talon suunnittelussa tulee pyrkiä siihen, että talo istuu maisemaan.

Yhteystiedot, omakotitonttien hakeminen

Mervi Fors

Maanmittausinsinööri

Tilaa uutiskirje muuttajille

Haaveiletko muutosta Porvooseen tai oletko kiinnostunut uusista myyntiin tulevista asuinalueista?