Siirry sisältöön

Toukovuoren omakotitontit

Vain muutaman kilometrin päähän Porvoon keskustasta kaakkoon rakennetaan noin 1400 asukkaan Toukovuorta, jossa luonto luo omaa rauhaa ja valintoja ohjaavat kestävän kehityksen periaatteet.

Vapaat tontit kartalla

Vapaat omakotitontit vihreällä, varatut tontit keltaisella. Hinnan ja muita tietoja saat klikkaamalla tonttia.

Toukovuoren asuinalue

Toukovuori on luonnosta nauttivalle oiva asuinalue. Osalta omakotitonteista pääsee talvella suoraan omalta pihalta hiihtoladulle, sillä suosittu Humlan ulkoilureitti kulkee aivan Toukovuoren pohjoisimpien tonttien takana. Alueen eteläosasta on kauniit näköalat Stensbölenlahdelle ja Sikosaareen. Toukovuoren läheisyydessä on Ekuddenin luontopolku ja Ruskiksen luonnonsuojelualue lintutorneineen.

Lähipalvelut

Toukovuoressa on koko kaupungin yhteinen vuoropäiväkoti. Lähimmät kaupat ja koulu palvelevat Kevätkummun asuinalueella, jonne tulee pyörällä matkaa vajaat 1,5 km. Autolla matkaa kertyy noin 2,5 km.

Suunniteltu energiatehokkaaksi

Toukovuoren alue on suunniteltu kokonaisvaltaisesti energiatehokkuuden lähtökohdista kaavoitusta myöten. Myös asukkaat voivat valinnoillaan vaikuttaa omaan energian kulutukseensa, mikä maksaa itsensä takaisin mm. pienempinä sähkö- ja lämpökustannuksina. Toukovuori on ensimmäinen asuinalue, jossa liikenne on suunniteltu siten, että liikkumisesta syntyvä hiilijalanjälki on mahdollisimman pieni.

Asemakaava ja rakennustapaohjeet

Tarkmansintie 22, 13-6010-7

Tontilla on rinnettä. Tontille pitää rakentaa niin sanottu rinneratkaisu.

Maaperätiedot

Osalla alueen tonteista on savea. Talon perustaminen saattaa edellyttää paaluttamista. Savipohjaisten tonttien erityisolosuhteista on lisätietoja sivulla Hyvä tietää ennen tontin hakemista.

Kartta tonteista

Tarkmansintie 22

Valokuva tontista osoitteessa Tarkmansintie 22.