Siirry sisältöön

Strömborgska skolan on ruotsinkielinen yhtenäiskoulu, jossa on vuosiluokat 1—9 ja esikoulu. Koulussa on myös iltapäiväkerho 1. ja 2. luokan oppilaille. Lukuvuonna 2023—24 koulussamme on 451 oppilasta ja 37 esikoululaista. Koulussa työskentelee yhteensä noin 90 aikuista koulutuksen, oppilashuollon ja ruoka- ja kiinteistöpalvelujen parissa.

Tammikuussa 2020 muutimme vastarakennettuun taloon, joka on suunniteltu toimintaamme varten. Olemme pyrkineet luomaan ”pienen suuren koulun”. Eri luokka-asteilla on erilliset sisäänkäynnit ja oppimisympäristöt, kun taas taide- ja taitoaineiden luokat ja ruokasali ovat yhteisiä. Tilamme, joissa on hyvä akustiikka, hyvä valaistus ja nykyaikainen varustus mahdollistavat erilaisia pedagogisia ratkaisuja oppilaille, joilla on erilaisia tarpeita. Kaikenikäiset oppilaat hyödyntävät perinteisiä luokkahuoneita, joustavia tiloja ja pienryhmätiloja.

Työskentelemme turvallisen koulun hyväksi, jossa kunnioitus on toimintamme johtotähti. Kunnioitus toisia kohtaan ja kunnioitus ympäristöä kohtaan. Asetamme oppilaan keskiöön ja työskentelemme sen eteen, että jokaisesta oppilaasta kehittyisi vastuuntuntoinen aikuinen.

Strömborgska skolan osallistuu Prokoulu-projektiin.

Lisää tietoa ruotsinkieliseltä sivulta.

Yhteystiedot

Carola Wiksten

Peruskoulun rehtori, Resurssijaon koordinointi, rekrytointi, koulujen välinen yhteistyö (länsi)

Sebastian Lindqvist

Apulaisrehtori, Strömborgska skolan

Susanne Cederdahl

Peruskoulun lehtori

Matilda Wackström

Koulusihteeri

Susanne Cederdahl 040 350 7012

Henkilöstöhuone:

Muut henkilökunnan yhteystiedot löytyvät Wilmasta.

Opiskeluhuolto

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää opiskeluhuoltopalvelut Porvoon kaupungille.