Kulttuuri

Porvoon harrastamisen mallin kerhot ovat käynnistyneet

Tällä hetkellä tarjonnassa on noin 40 eri kerhoa 15 porvoolaisessa koulussa lasten ja nuorten toiveisiin pohjautuen. Tarjonnassa on syksyllä mm. kuvataidetta, kädentaitoja, palloilua, teatteria ja tanssia. Erityisen suosittuja ovat olleet ruoanlaitto-, kieli- ja kuorokerhot. Harrastuskerhoissa on vielä hyvin tilaa uusille osallistujille. Koulut ovat tiedottaneet alkavista harrastuskerhoistaan Wilma-viestillä. Lisätietoja harrastustoiminnan projektikoordinattorilta Pia Angerialta. 

Lisätietoja


Ruotsalaisuuden viikkoa vietetään 1.-7. marraskuuta

Ruotsalaisuuden viikko on maamme suurin ruotsinkielinen kulttuuritapahtuma. Viikon aikana järjestetään kulttuuritapahtumia eri kohderyhmille mutta ensi sijassa lapsille ja nuorille. Mukana tapahtumassa ovat 18 eri aluetta.

Lue lisää


Suosittu palkittujen näyttelijöiden improteatteri palaa syksyllä Taidetehtaalle

Musikaalisessa improduetossa Minttu sekä Ville nähdään kansan rakastamat näyttelijät Minttu Mustakallio ja Ville Virtanen. Lukuisista sekä suomalaisista että kansainvälisistä tuotannoista tutut Minttu Mustakallio sekä Ville Virtanen synnyttävät esityksessä yleisön antamista aiheista sketsejä, tansseja, tarinoita, puheita, lauluja ja sydämellistä tunnelmointia muusikko Samuli Laihon säestyksellä. Esitys vierailee marraskuussa Taidetehtaalla.

 10.11. klo 19 Minttu sekä Ville, Taidetehdas Liput 25 / 20 €


Jouluaiheiset pajat täyttyät kovaa vauhtia

Taidetehtaan Studiossa askarrellaan persoonallisia lahjapapereita joulukuussa.

Lahjapaperipaja lapsiperheille 4. joulukuuta klo 10-12 - TÄYNNÄ - ilmoittaudu varasijalle

Lahjapaperipaja 4. joulukuuta klo 13-15

Lahjapaperipaja lapsiperheille 18. joulukuuta 10-12 - TÄYNNÄ - ilmoittaudu varasijalle

Lahjapaperipaja 18. joulukuuta 13-15


Tippe-tontun joulupolku 11.12.

Oletko valmis virittäytymään jouluun? Tippe-tontun joulupolulla laulut raikaa ja on piirileikin taikaa. Joulupolku alkaa tunnelmallisesta vanhasta aitasta, joka löytyy Vanhasta Porvoosta, Holmin talon takapihalta. Tippe-tonttu ystävineen laulaa siellä uusia ja vanhoja joululauluja. Laulujen lomassa kuljemme myös ulkona ja yleisö saa laulaa ja leikkiä mukana. Tutkimme vanhaa pihapiiriä, löytyykö sieltä joulun tuoksua ja pieniä tonttuja? Ilmoittaudu mukaan


Kulttuurista voi nauttia myös etänä monipuolisesti

Tarjontaa on laajasti ja uusia tuotantoja julkaistaan jatkuvasti. Digitaaliset kulttuuripalvelut -sivustolta löytyy erilaisia konsertteja, satutunteja, askartelupajoja ja vaikkapa taiteilijahaastatteluita. 

Digitaaliset kulttuuripalvelut 

Voit ehkäistä koronavirustartuntaa ja sen leviämistä noudattamalla turvaohjeita 

Kaikki kaupungin koronaan liittyvät suositukset ja rajoitukset löydät täältä:
Suositukset ja rajoitukset


Seuraa kulttuuripalveluja Instagramissa @kulttuuriporvoo_kulturborga