Kulttuuri

Uusia koronarajoituksia 30.11.–20.12.

Kaupungin kulttuuri- ja näyttelytilat sekä museot ovat kiinni 30.11.–20.12. Kaupungin ylläpitämistä tiloista suljettuina ovat Taidehalli, Galleria Vanha Kappalaisentalo ja J. L. Runebergin koti. Lisäksi Walter Runebergin veistoskokoelma on talvisin suljettu.

Myös Porvoon museon ylläpitämät museot Holmin talo ja Vanha raatihuone sekä Taidetehtaan ja kulttuuritalo Grandin kulttuurisalit on suljettu.

Kulttuuritapahtumat ja työpajatoiminta on peruttu 20.12. asti.

Kaupungin itsenäisyyspäivän konserttia voi kuitenkin seurata suorana lähetyksenä 6.12. klo 14 kaupungin YouTube-kanavalta. Myös joulurauhan julistus lähetetään tallenteena verkon kautta jouluaattona 24.12.

Kulttuurista voi nauttia myös etänä monipuolisesti. Tarjontaa on laajasti ja uusia tuotantoja julkaistaan jatkuvasti. Digitaaliset kulttuuripalvelut -sivustolta löytyy erilaisia konsertteja, satutunteja, askartelupajoja ja vaikkapa taiteilijahaastatteluita. 

Digitaaliset kulttuuripalvelut 

Kaikki kaupungin koronaan liittyvät suositukset ja rajoitukset löydät täältä:
Suositukset ja rajoitukset


Itsenäisyyspäivän konsertti suorana lähetyksenä

Porvoon kaupungin itsenäisyyspäivän konsertti järjestetään tänä vuonna turvallisuuden varmistamiseksi ilman yleisöä. Konsertti toteutetaan Taidetehtaalla ja lähetetään suorana lähetyksenä itsenäisyyspäivänä klo 14 kaupungin youtube-kanavan kautta. Konsertissa esiintyvät loistelias Porvoo Big Band sekä solistit Jennie Storbacka ja Osmo Ikonen. Kaupungin tervehdyksen tuo tänä vuonna kaupungin valtuuston puheenjohtaja Mikaela Nylander. Konsertin seuraaminen on maksutonta.

Seuraa konserttia tästä


Miia Knuutilan ja Pauliina Hukkasen tähdittämä hilpeä musiikkikomedia siirretty keväälle

Komediaesitys Terapian Tarpeessa jälleen siirretään ensi keväälle 2021. Uusi päivämäärä esitykselle on 12.3.2021. Alkuperäiseen esitykseen ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi voi liput palauttaa 21.12.2020 asti verkon kautta. Lisätietoa lipunpalautuksesta alla olevan linkin kautta.

Lue lisää


Teleks konsertti 27. marraskuuta siirretään keväälle

Teleks yhtyeen konsertti Taidetehtaalla on siirretty ensi vuoden puolelle. Uusi päivämäärä konsertille on 23.4.2021. Alkuperäiseen konserttiin ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi voi liput palauttaa 21.12.2020 asti. Lisätietoa lipunpalautuksesta alla olevan linkin kautta. 

Lue lisää


Tutustu kaupungin digitaalisen kulttuuritarjontaan

Kaupungin tuottamat digitaaliset kulttuurielämyksen löytyvät nyt yhden sivun alta. 

Digitaalisiin kulttuuripalveluihin