Kulttuuri

Vaihtuvia taidenäyttelyitä koko vuodelle Porvoon palvelutaloissa- ja kodeissa

Porvoon kaupungin palvelutaloissa- ja kodeissa nähdään vuoden aikana vaihtuvia taidenäyttelyitä useilta eri taiteilijoilta. Näyttelytoiminta on kokeilu ja yhteistyöhanke, jonka tehtävänä on edistää kulttuurihyvinvointia. Näyttelyohjelman tavoite on tarjota taide-elämyksiä erityisesti asukkaille, jotka eivät pääse kaupungin näyttelytiloihin ilman avustusta. Toiminnasta vastaa Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut yhdessä asumispalveluiden kanssa.

Vuoden 2022 taidenäyttelyohjelman aloittaa Vilma Auvisen näyttely Palomäen palvelutalossa, Stig Janssonin ja Minna Lehväslaihon näyttelyt Johanna-kodissa ja Toukovuoren palvelukodissa, Nina Pauloffin näyttely Omenamäen palvelutalossa ja Anne Örthénin näyttely Pääskypellon palvelukodissa.

Näyttelytoiminta Porvoon palvelutaloissa- ja kodeissa


Porvoon harrastamisen mallin kerhot ovat käynnistyneet

Tällä hetkellä tarjonnassa on noin 40 eri kerhoa 15 porvoolaisessa koulussa lasten ja nuorten toiveisiin pohjautuen. Tarjonnassa on syksyllä mm. kuvataidetta, kädentaitoja, palloilua, teatteria ja tanssia. Erityisen suosittuja ovat olleet ruoanlaitto-, kieli- ja kuorokerhot. Harrastuskerhoissa on vielä hyvin tilaa uusille osallistujille. Koulut ovat tiedottaneet alkavista harrastuskerhoistaan Wilma-viestillä. Lisätietoja harrastustoiminnan projektikoordinattorilta Pia Angerialta. 

Lisätietoja


Kulttuurista voi nauttia myös etänä monipuolisesti

Tarjontaa on laajasti ja uusia tuotantoja julkaistaan jatkuvasti. Digitaaliset kulttuuripalvelut -sivustolta löytyy erilaisia konsertteja, satutunteja, askartelupajoja ja vaikkapa taiteilijahaastatteluita. 

Digitaaliset kulttuuripalvelut 

Voit ehkäistä koronavirustartuntaa ja sen leviämistä noudattamalla turvaohjeita 

Kaikki kaupungin koronaan liittyvät suositukset ja rajoitukset löydät täältä:
Suositukset ja rajoitukset


Seuraa kulttuuripalveluja Instagramissa @kulttuuriporvoo_kulturborga