Kulttuuri

Kaupungin ylläpitämät museot ja galleriat avataan jälleen kesäkuussa

Lue lisää


Ohjattua askartelua verkossa

Sarjassa Askarteluhetkiä – Pysselstunder ohjaaja Maria Kovanen näyttää miten hetkessä luodaan hienoja koristeita eri materiaaleista, joita löytyy kotoa. Sarja, joka koostuu kolmesta suomenkielisestä ja kolmesta ruotsinkielisestä videosta, on kuvattu Taidetehtaan Studiossa ja Galleria Vanha Kappalaisentalolla. Suomeksi puhutut videot ovat tekstitetty ruotsiksi ja ruotsinkieliset suomeksi.

Kaikki videot ovat nähtävissä Porvoon kaupungin YouTube-kanavalla Porvoo – Borgå.

Askarteluhetkiä – Pysselstunder

Klassista musiikkia suorana lähetyksenä Villa Albertista

Seuraava Porvoo LIVE konsertti kuvataan viehättävässä Villa Albertissa jossa esiintyvät porvoolainen Duo Malmivaara.

Viulisti Janne Malmivaara ja pianisti Liisa Malmivaara esittävät konsertissa mm. Beethovenin myrskyisän c-mollisonaatin säveltäjämestarin 250-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

Lähetys on suora ja seuraaminen verkon kautta on maksutonta. 

Pääset osallistumaan tapahtumaan alla olevasta linkistä: 

porvoo.fi/live

Etämuseokokemus - Pilkahduksia Porvoon museon näyttelyistä

Porvoon museo on yhdessä Itäväylä-lehden kanssa tuottanut neljä opastusta. Videot tarjoavat välähdyksiä Holmin talosta ja Vanhasta raatihuoneesta.

Virtuaaliset opastukset

J. L. Runebergin koti 

Tule nauttimaan 1860-luvun kirjailijakodin tunnelmasta Suomen kansallisrunoilija Johan Ludvig Runebergin ja hänen vaimonsa Fredrikan alkuperäisessä kodissa. Museo on avoinna kesällä 1.6.-16.8. joka päivä ma-su klo 10–16. Liput: 8/6 €, alle 18-vuotiaille vapaa pääsy. 

Lue lisää

Taidepajat Taidetehtaan Studiossa

Kevään taidepajat kaikenikäisille peruttu. Keväälle ostetut liput voi käyttää syksyn pajoihin tai palauttaa Taidehalliin.