Siirry sisältöön

Tuen ilmastotekojen Porvoota

Porvoon kaupunki jakaa vuosittain Tuen Ilmastotekojen Porvoota -tunnustuksen. Tunnustuksen voi saada paikallinen yritys, yhteisö tai organisaatio omasta toiminnastaan ympäristön tai ilmaston hyväksi.

Vuoden 2021 tunnustuksen saajat:

Vuoden 2022 tunnustuksen saaja

Porvoon kaupunki jakaa vuosittain Tuen ilmastotekojen Porvoota -tunnustuksen paikalliselle yritykselle, yhteisölle tai organisaatiolle toiminnasta ympäristön ja ilmaston hyväksi. Vuoden 2022 tunnustuksen sai IOTOI Oy.

IOTOI Oy on määrätietoisella työllään ja innovatiivisuudellaan luonut uuden kiertotalousaikakauden palvelutuotteen kaukolämpömarkkinoille. Yhtiö haluaa valjastaa kaukolämpöverkon paluuputken hukkalämmön kierrätykseen, jossa energiayhtiö hyötykäyttää hukkalämmön ja parantaa koko kaukolämpöverkoston energiatehokkuutta kaikkien asiakkaiden hyödyksi. IOTOI:n lähtökohtana on kaikkien osapuolten huomioiminen, niin kulutussäästöjä tavoittelevan kiinteistönomistajan kuin koko verkoston tehokkuutta hamuavan energiayhtiön.

Markkinointivideo yrityksen omaan käyttöön

Tuen Ilmastotekojen Porvoota -tunnustuksen saajalle luovutetaan diplomi ympäristön ja ilmaston hyväksi tehdystä toiminnasta. Lisäksi kaupunki toteuttaa palkinnonsaajasta ja sen toiminnasta videon, jota palkinnonsaaja voi hyödyntää omassa markkinoinnissaan.

Raati valitsee tunnustuksen saajan

Tunnustuksen saajan valitsee raati, johon kuuluvat viime vuoden tunnustuksen saaneen Sarwa Yoga Oy:n perustaja Tea Jääskeläinen, Porvoon Yrittäjät ry:n hallituksen puheenjohtaja Patrik Björkman, kehitysyhtiö Posintran kestävän liiketoiminnan johtaja Leena Alihakkola, Porvoon nuorisovaltuuston puheenjohtaja Ronja Flykt ja kaupungin kestävän kehityksen asiantuntija Sanna Päivärinta.

Lisätietoja

Sanna Päivärinta

Kestävän kehityksen asiantuntija