Siirry sisältöön

Tuen ilmastotekojen Porvoota

Porvoon kaupunki jakaa vuosittain Tuen Ilmastotekojen Porvoota -tunnustuksen. Tunnustuksen voi saada paikallinen yritys, yhteisö tai organisaatio omasta toiminnastaan ympäristön tai ilmaston hyväksi.

Vuoden 2022 tunnustuksen saaja:

Porvoon kaupunki haluaa Tuen ilmastotekojen Porvoota -tunnustuksella antaa tunnustusta niille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille, jotka jakavat kaupungin tahtotilan kestävän arjen mahdollistamiseksi sekä ilmasto- ja ympäristötoimien edistämiseksi.

Hakukriteerit

Tunnustusta voivat hakea yritykset, yhteisöt tai organisaatiot, joiden:

  • Y-tunnus sijoittuu itäiselle Uudellemaalle
  • toiminta sijoittuu Porvooseen
  • toiminta tukee kaupungin ympäristö- ja ilmastotavoitteita
  • ympäristö- tai ilmastoteko on toteutunut ennen vuotta 2023

Kaikki neljä kriteeriä on täytyttävä hakukelpoisuuden saamiseksi. Porvoon kaupunkikonserniin kuuluvat yritykset tai yhteisöt eivät voi hakea tunnustusta. Tarkempaa tietoa kaupungin ympäristö- ja ilmastotavoitteista löydät kaupunkistrategiasta.

Hakuaika

Haku on avattu 29. toukokuuta ja hakuaika päättyy 11. kesäkuuta.

Tunnustuksen saajan valitsee raati, johon kuuluvat Porvoon Yrittäjät ry:n hallituksen puheenjohtaja Marina Nyberg, kehitysyhtiö Posintran kestävän liiketoiminnan johtaja Leena Alihakkola, viime vuoden tunnustuksen saaneen Iotoi Oy:n toimitusjohtaja Johnny Holmström, nuorisovaltuuston puheenjohtaja Mila Fagerlund sekä kaupungin kestävän kehityksen asiantuntija Sanna Päivärinta.

Pienetkin teot merkitsevät! Hakulomakkeen täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti, joten reippaasti toimeen!

Markkinointivideo yrityksen omaan käyttöön

Tuen Ilmastotekojen Porvoota -tunnustuksen saajalle luovutetaan diplomi ympäristön ja ilmaston hyväksi tehdystä toiminnasta. Lisäksi kaupunki toteuttaa palkinnonsaajasta ja sen toiminnasta videon, jota palkinnonsaaja voi hyödyntää omassa markkinoinnissaan.

Lisätietoja

Sanna Päivärinta

Kestävän kehityksen asiantuntija