Siirry sisältöön

Matalan kynnyksen liikuntaryhmät

Niska-selkäjumppa

Tunnilla tehdään niskaa ja selkää vahvistavia liikkeitä, kiertoja ja avauksia, joilla pyritään parantamaan verenkiertoa ja edistamään mm. selän hyvinvointia. Tunti sisältää myös venyttelyosuuden.

Vahva keskivartalo

Tunnilla harjoitetaan keskivartaloa vahvaksi huomioiden heikossa kunnossa olevat keskivartaloa tukevat sisäsiet lihakset. Liikkeet ovat rauhallisia mutta tehokkaita ja niillä pyritään aktivoimaan harjoituksen kannalta oikeat lihakset. Tunnin lopussa venyttely ja rentoutus.

Kehonhallinta ja liikkuvuus

Tunnilla tehdään monipuolisesti koko kehoa vahvistavia liikkeitä. Tunti koostuu rytmisestä alkulämmittelystä, liikkuvuusharjoituksista, keskivartalon ja syvien tukilihasten vahvistamisesta sekä kehonpaino- ja kehonhallintaharjoitteista.

Yinful-jooga

Monipuolista ja mukavaa, kehoa huoltavia ja avaavia joogaliikkeitä päivän aloitukseen. Tunnin lopuksi rentoutuminen.

Mammajumppa

Raskaana oleville naisille. Tiedustelut Taina Åkerlund-Pesonen, puh. 040 514 4048.

Synnyttäneiden äitien jumppa

Tiedustelut Taina Åkerlund-Pesonen, puh. 040 514 4048.

Terveysjumpat

Jumppaa koko keholle. Tunnit kehittävät mm.kestävyyttä, lihaskuntoa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Tunnit koostuvat liikkuvasta osuudesta, joka ei sisällä hyppyjä eikä askelsarjoja. Kehon päälihasryhmille suunnatun lihaskunto-osuuden jälkeen palautavat venyttelyt.

Kuntopiiri

Oman kehon painoa ja vastusta hyväksikäyttäen parannetaan fyysistä suorituskykyä. Tunti sisältää vatsan, selän, käsivarsien ja jalkojen lihasten suorituskykyä parantavia liikkeitä.

Kehonhuolto

Tunnilla hyödynnetään erilaisia kehonhuoltotekniikoita ja tehdään rauhalliseen tahtiin monipuolisia hengitys-, liikkuvuus-, venyttely- ja rentoutusharjoituksia. Tukilihakset vahvistuvat, lihastasapaino kehittyy ja keho sekä mieli rentoutuu.

Senioritanssi

Tunnilla tanssitaan kansainvälisiä senioritansseja sekä countrytansseja. Senioritanssiin voi tulla ilman paria.

Lavis-lavatanssi

Hauska ja helppo liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssin askeleiden ja jumpan yhdistämiseen. Lavis sopii kaikille, sillä siihen ei tarvita paria eikä lavatanssitaustaa.

Naisten liikuntaryhmä

Kuntoa kohottavia ja kiloja karistavia pelejä ja monipuolista liikuntaa naisille.

Thai-nyrkkeily

Turvallinen, hauska ja kuntoa kehittävä tunti. Thai-nyrkkeily kehittää koordinaatiota, tasapainoa, notkeutta ja liikkuvuutta. Mukaan tarvitset vain sisäliikuntavälineet.

Kuntosali

Ryhmä on tarkoitettu aloittelijoille. Tutustutaan kuntosalin erinvälineisiin ja tehdään niillä sopivia harjoituksia aloittelijoille.