Siirry sisältöön

Nuorisopalveluiden kesätoiminta

Tältä sivulta voit lukea lisää nuorisopalveluiden tarjoamasta kesälomatoiminnasta koululaisille ja perheille.

Lomailun lisäksi on kiva nähdä kavereita, osallistua erilaisiin kesätoimintoihin ja kokeilla jotakin aivan uutta. Tarjoamme erilaisia ​​leirejä, retkiä ja tapahtumia. Löydät myös koko perheelle sopivaa tekemistä. Nuorisopalvelut tarjoaa myös maksutonta toimintaa.

Ilmoittautuminen leireille ja retkille alkaa 16.4.2024 klo 9.
Lue lisää painamalla otsikkoa, jonka alta löydät lisätietoja sekä hinnat.
Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Leirit

Leirien ikärajat:

Leiriosallistujan tulee olla ilmoitetulla vuosiluokalla.
– Esimerkiksi 3.-6. luokkalaisille tarkoitetulla leirillä nuoren tulee olla 3. luokalla, ei siirtymässä 3. luokalle.
– Sama koskee leirejä, jotka on tarkoitettu yläkouluikäisille. Osallistuvan nuoren tulee olla 7. luokalla, ei siirtymässä 7. luokalle.

Pelileiri

Milloin: ma-ke, 3.-5.6.2024
Missä: nuorisotila Zentra, Mannerheiminkatu 20.
Ikäryhmä: 3.-6.lk
Päivittäinen leiriaika: 9-15
Hinta: 40€, Osallistumismaksu sisältää leirimateriaalin, leiriruuat ja tapaturmavakuutuksen (vain porvoolaiset) leirin aikana.

Leirillä tutustumme monenlaisiin peleihin ja pelivälineisiin. Pääset pelaamaan monipuolisesti tietokone- ja konsolipelejä sekä lauta- ja korttipelejä. Pyrimme myös ulkoilemaan päivittäin. Olet tervetullut leirille peliosaamisen tasosta riippumatta. Voit siis olla jo kokenut pelaaja tai vasta kiinnostunut pelaamisesta.

Järj. Porvoon kaupungin nuorisopalvelut

Lisätietoja

Minttu Wallenius

Nuorisotyöntekijä, Nuorisotila Kertsi

Nuorisopalveluiden toimisto

Suuri Seikkailija – leiri

Milloin: Ti-pe, 4.-7.6.2024
Missä: Kevätkummun nuorisotila Nuokka, Sammontie 3 06150 Porvoo.
Ikäryhmä: 3.-6.lk
Päivittäinen leiriaika: 9-16
Hinta: 50 €, Osallistumismaksu sisältää leirimateriaalin, ruoan ja pienen välipalan sekä tapaturmavakuutuksen (vain porvoolaiset) leirin aikana.

Leirillä pelailemme, leikimme, suoritamme tehtäviä ja vietämme aikaa yhdessä erilaisten toimintojen merkeissä. Seikkailu teema-aiheinen ohjelma ja teemme yhtenä päivänä retken. Tule mukaan leirille tutustumaan toisiin leiriläisiin ja pitämään hauskaa.

Järj. Porvoon kaupungin nuorisopalvelut

Lisätietoja

Emilia Söderström

Nuorisotyöntekijä, Nuorisotila Nuokka

Nuorisopalveluiden toimisto

Frisbeegolfleiri

Milloin: ma-pe, 10.-14.6.2024
Missä: Kokoontuminen aamuisin Zentrassa Mannerheiminkatu 20. Zentrasta lähdemme päivittäin eri frisbeegolf-radalle järjestämällämme kuljetuksella. Porvoon alueella liikumme polkupyörillä (Hornhattulaan ja Kokonniemen kärkeen).
Päivittäinen leiriaika: 9.30–16 (paluuaika saattaa vaihdella)
Ikäryhmä: 5.lk ja sitä vanhemmat nuoret
Hinta: 60€, Osallistumismaksu sisältää leirimateriaalin, tukevan välipalan päivittäin ja tapaturmavakuutuksen (vain porvoolaiset) leirin aikana.

Frisbeegolf-leiri on päiväleiri, jossa kierrämme nuorten kanssa lähialueiden frisbeegolfratoja pelaten, harjoitellen ja opiskellen lajia monipuolisesti. Leiripäivien aikana syömme tukevan välipalan luonnossa. Leiri on tarkoitettu kaiken tasoisille lajin harrastajille, joka otetaan huomioon ratoja valittaessa ja päiväohjelmaa suunniteltaessa. Yhtenä päivänä retkikohteena on Heinola DiscGolfPark World.
Tarvitset oman pyörän ja kypärän.

Järjestäjä Porvoon kaupungin nuorisopalvelut

Lisätietoja

Miika Koistinen

Nuorisotyöntekijä, Nuorisotila Kertsi

Nuorisopalveluiden toimisto

Simulaatio- leiri

Milloin: ma-to, 10.-13.6.2024
Missä: Nuorisotila Zentra ja retki
Ikäryhmä: 12- vuotiaat ja sitä vanhemmat nuoret
Päivittäinen leiriaika: 10-16 (retkipäivä voi olla eri)
Hinta: 50€ Osallistumismaksu sisältää leirimateriaalin, ruoan sekä tapaturmavakuutuksen (vain porvoolaiset) leirin aikana.

Tervetuloa nuorten ultimaattiseen simulointiseikkailuun! Tällä leirillä yhdistämme virtuaalisen ja todellisen maailman. Pyörimme pelien maailmassa ja tutkimme samoja asioita myös todellisuudessa, millaista esimerkiksi eläintenhoito on todellisuudessa verrattuna simulaation. Tule kokeilemaan ja testaamaan taitojasi! Ilmoittaudu tänään ja koe rakastamasi simulaatiopelit aivan uudella tavalla.

Järj. Porvoon kaupungin nuorisopalvelut

Lisätietoja

Mats Holmström

Nuorisotyöntekijä, Nuorisotila Kertsi, Pelitoiminta SideQuest

Nuorisopalveluiden toimisto

Kesäleiri

Milloin: ti-to 11.-13.6.2024
Missä: Kevätkummun nuorisotila, Kantele-talo (Sammontie 3)
Ikäryhmä: 3.-6.lk
Päivittäinen leiriaika: 9-15
Hinta: 40€, Osallistumismaksu sisältää leirimateriaalin, ruoan ja pienen välipalan sekä tapaturmavakuutuksen (vain porvoolaiset) leirin aikana.

Leirillä pelailemme, leikimme ja vietämme aikaa yhdessä erilaisen toiminnan merkeissä. Nuoret kesätyöntekijät suunnittelevat ja ohjaavat leirin nuorisotyöntekijä apunaan. Leirin tarkempi ohjelma tulee tiedoksi leirin alussa. Tule mukaan leirille tutustumaan toisiin leiriläisiin ja viettämään mukavia kesälomapäiviä.

Järj. Porvoon kaupungin nuorisopalvelut

Lisätietoja

Merja Sevilä

Nuorisotyöntekijä, Nuorisotila Nuokka

Nuorisopalveluiden toimisto

Skeitti- ja scoottileiri

Milloin: ma-ke 17.-19.6.2024
Missä: Porvoon skeittihalli, Pajatie 6
Ikäryhmä: 3.-6.lk
Päivittäinen leiriaika: 10-15
Hinta: 40€ Osallistumismaksu sisältää leirimateriaalin, ruoan sekä tapaturmavakuutuksen (vain porvoolaiset) leirin aikana.

Tule mukaan scoottaamaan tai skeittaamaan nuorisopalveluiden leirille! Leirillä temppuillaan, kisaillaan, kuvataan clippejä ja ennen kaikkea pidetään hauskaa yhdessä! Paikalle kutsutaan myös molempien lajien ammattilaisia neuvomaan ja opastamaan.

Aikaisempaa osaamista ei tarvita, voit myös tulla mukaan opettelemaan ja kokeilemaan lajien alkeita. Nuorisopalveluilta löytyy muutama lainascootti ja -skeittilauta, jotka on tarkoitettu niille, joilla ei ole vielä omia välineitä. Lisäksi lainaamme nuorisopalveluiden kameroita, joilla voidaan harjoitella clippien ja kuvien ottamista.

Suosittelemme vahvasti käyttämään kyynär-, polvi- ja rannesuojia leirillä, mutta kypärä on kaikille osallistujille pakollinen! Hygieniasyistä suojavarusteita ei ole lainaksi, vaan jokainen osallistuja tuo omat.

Leirillä ei tarjota lämmintä ruokaa, mutta paikanpäältä löytyy mikro ja vedenkeitin, sekä pientä välipalaa päivittäin. Suosittelemme ottamaan omat eväät mukaan. Myös vesipullo on hyvä olla mukana.

Järj. Porvoon kaupungin nuorisopalvelut

Lisätietoja

Ahti Herttua

Nuorisotyöntekijä, Nuorisotila Zentra, Pelitoiminta SideQuest

Nuorisopalveluiden toimisto

Girl Power- leiri

Milloin:  ma-ke 17.-19.6.2024
Missä: Zentra, Mannerheiminkatu 20, 06100, Porvoo
Ikäryhmä: 3.-6.lk
Päivittäinen leiriaika: 9-16.00
Hinta: 40€, osallistumismaksu sisältää leirimateriaalin, ruoan ja pienen välipalan sekä tapaturmavakuutuksen (vain porvoolaiset) leirin aikana.

Girl Power -leirillä tulemme tekemään laidasta laitaan kaikkea kivaa! Leirillä laitetaan keho ja aivot liikkeelle, kokkaillaan ja askarrellaan. Nautitaan kasvohoidoista, pelailusta sekä käymme Kraftverkissä. Kaiken tämän kruunaa uudet ja vanhat kaverit!

Ota leirille mukaan paljon iloista mieltä ja sääolosuhteisiin ja toimintaan sopiva vaatetus!

Järj. Porvoon kaupungin nuorisopalvelut

Lisätietoja

Susanna Eklund

Nuorisotyöntekijä, Nuorisotila Kertsi

Nuorisopalveluiden toimisto

Mysteerileiri Tampereella

Milloin: ti-pe 25-28.6.2024.
Missä: Lielahti, Tampere
Ikäryhmä: 13- vuotiaat ja sitä vanhemmat nuoret
Hinta: 70€, sis. bussikyydin Porvoo-X-Porvoo, kolmen yön majoituksen nuorisotilalla ja ruoan. osallistumismaksu sisältää myös tapaturmavakuutuksen (vain porvoolaiset) leirin aikana.

Suunnittelemme nuorten kanssa leirin sisältöä ti 11.6.2024 klo 16:30–17:30 Zentrassa, Mannerheiminkatu 20.
Lähde mukaan neljän päivän kestävälle leirille Tampereelle kesälomalla. Yövymme nuorisotilalla, suunnittelemme ruoan, käymme kaupassa ja teemme ruoan itse. Seikkailemme ympäriämpäri Tamperetta, bussilla, kävellen tai vaikkapa ratikalla, shoppailemme ja nautimme ihanasta kesäsäästä.

Järj. Porvoon kaupungin nuorisopalvelut

Lisätietoja

Petra Backman

Nuorisotyöntekijä, Nuorisotila Zentra, Nuorisovaltuusto

Mats Holmström

Nuorisotyöntekijä, Nuorisotila Kertsi, Pelitoiminta SideQuest

Nuorisopalveluiden toimisto

Helsinki Pride -leiri

Milloin: pe-su, 28.-30.6.2024
Missä: Lauttasaari, Helsinki
Ikäryhmä: 13-17-vuotiaille
Päivittäinen leiriaika: Leiri alkaa torstaina iltapäivällä ja loppuu sunnuntaina päivällä. Matkustamme Helsinkiin vuorobussilla.
Hinta: 60€, osallistumismaksu sisältää leirimateriaalin, leiriruuat ja tapaturmavakuutuksen (vain porvoolaiset) leirin aikana.

Helsinki Pride on kesän suosituin ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma. Se on yksi vuoden suurimmista yleisötapahtumista. Leirillä osallistumme yhdessä Helsinki Pride -viikon ohjelmaan ja silloin erityisesti Nuorten Pride ohjelmaan.

Nautimme yhdessä Helsingistä sateenkaaren väreissä. Tutustumme ihanaan kesäiseen pääkaupunkiin! Kokkaillaan, nukutaan nuorisotilalla, jutellaan, nauretaan ja viihdytään uusien ystävien seurassa. Pride-viikon vuoden teema on ”kohtaamisia”. Myös Pride-leirin tavoitteena on ihmisten kohtaamisten mahdollistaminen ja yhteisöllisyyden tukeminen. Leiri huipentuu Pride -kulkueeseen ja piknikiin puistojuhlassa, jonka jälkeen on vielä nuorten jatkojuhlien vuoro. Leiri on tarkoitettu kaikille 13–17-vuotiaille nuorille seksuaalisuutta ja sukupuolta katsomatta. Olet tervetullut!

Tutustu Helsinki Priden ohjelmaan

Järj. Porvoon kaupungin nuorisopalvelut

Lisätietoja

Karin Rejman

Nuorisotyöntekijä, Kohdennettu nuorisotyö, Sateenkaaritoiminta Arcus

Nuorisopalveluiden toimisto

Retket

Hypecon

Milloin: la 8.6.2024
Missä: Hyvinkää
Ikäryhmä: 6.lk ja sitä vanhemmat nuoret. Jos olet nuorempi, tarvitaan mukaan huoltaja tai muu aikuinen.
Hinta: 10€, sisältää bussikuljetuksen Porvoo-Hyvinkää-Porvoo. Maksu sisältää myös tapaturmavakuutuksen (vain porvoolaiset) matkan aikana.
Muuta: Ota mukaasi ruoka- ja shoppailurahaa
Ilmoittautuminen: Alkaa ti 16.4. klo 9

Lisätietoja

Minttu Wallenius

Nuorisotyöntekijä, Nuorisotila Kertsi

Särkänniemen huvipuisto

Milloin: ti 18.6.2024, klo 9-18
Missä: Särkänniemen huvipuisto, Laiturikatu 1, 33230 Tampere
Ikäryhmä: 6.lk ja sitä vanhemmat nuoret. Jos olet nuorempi, tarvitaan mukaan huoltaja tai muu aikuinen.
Hinta: 60€, sisältää bussikuljetuksen Porvoo-Tampere-Porvoo. Maksu sisältää myös tapaturmavakuutuksen (vain porvoolaiset) matkan aikana.
Muuta: Ota mukaasi ruoka- ja shoppailurahaa.
Ilmoittautuminen: Alkaa ti 16.4. klo 9.

Lisätietoja

Emilia Söderström

Nuorisotyöntekijä, Nuorisotila Nuokka

Liikkuva nuorisotyö

Nuorisotyöntekijät liikkuvat eri puolilla Porvoota Limo-autolla 3.6.-4.8.2024 (lomalla 8.-28.7.2024).
WhatsApp: 040 192 8728.
SnapChat: liikkuvanuoriso

Lisätietoja kesän lomatoiminnasta

Maija Ahtinen

Nuorisotyöntekijä, Yhteiset palvelut ja hallinto

Nuorisopalveluiden toimisto