Nuoret

Kesätoiminta 2021

Nuorisopalveluiden kesätoiminta on julkaistu! Ilmoittautumiset kesän leireille avataan 11.5. klo 9. Tarkemmat tiedot leireistä ja toiminnasta löytyvät kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden yhteiseltä kesätoiminnan sivulta. Lue lisää 


Liikkuva nuorisotyö

Nuorisopalvelujen Limo-auto on liikkeellä kesällä. Nuorisotyöntekijät liikkuvat ympäri Porvoota, tarkoituksena kohdata nuoria eri kaupungin alueilla sekä keskustan ulkopuolella. 

Nuorisotyöntekijät tuovat mukanaan monenlaista tekemistä; pelejä, musiikkia, kilpailuja tai vaikka grillailua, riippuen päivän ohjelmasta ja nuorten toiveesta. Toiveita siitä, minne liikkuva nuorisotyö rantautuu juuri sinä päivänä voi laittaa somen ja WhatsAppin kautta, puh. 040 192 8728. 

Seuraa meitä myös Instagramissa @liikkuva_nuorisotyo_porvoo ja Snapchatissa @liikkuvanuoriso. 


Nuorisovaltuuston Nuorten vaalipaneeli

Nuva järjestää nuorille oman nuorten vaalipaneelin ke 2.6.2021 klo 17-19 Kulttuuritalo Grandissa. Tilaisuus striimataan ja sen voi katsoa YouTubesta.
Linkki striimiin


Nuorisotilojen toiminta

Nuorisotilat ovat kesätauolla. 

Nuorten neuvonta- ja ohjauspiste Ohjaamo palvelee ma-to klo 12.30-16. 

Bänditilat on suljettu.

Kaikki nuorisotyöntekijät ovat tavoitettavissa joko puhelimitse, WhatsAppilla, sähköpostilla ja nuorisopalvelujen Instagram-tilin kautta.

Nuorisopalveluiden yhteystiedot ja somekanavat

Nuorten tapahtumia ja tilaisuuksia järjestetään digitaalisesti nuorisopalveluiden eri kanavilla.

Nuorisopalveluiden Instagram

Kaikki kaupungin koronaan liittyvät suositukset ja rajoitukset löydät täältä:

Suositukset ja rajoitukset


Pelitoiminta SideQuest

Nuorisopalveluiden pelitila löytyy keskustan nuorisotila Zentran Montusta. Nuorisopalveluiden pelitoiminta on suunnattu kaikille, sukupuoleen tai pelitaitoihin katsomatta. Tavoitteenamme on tukea ja kasvattaa lapsia ja nuoria ”fiksuun” pelaamiseen. Käymme aktiivisesti keskustelua nuorten kanssa pelaamisesta, osana tasapainoista arkea. 

Nuorisotyöntekijöitä on SideQuestin Discord-kanavalla juttu- ja peliseuraksi. Kanava on avoinna ma ja ke klo 16-20, pe klo 16-22 sekä la klo 17-22. 

Lue lisää pelitoiminnasta

SideQuestin Discord-kanava

Nuorisopalveluiden Twitch-kanava


Etsivä ja kohdennettu nuorisotyö 

Etsivä nuorisotyö ja kohdennettu nuorisotyö ovat tavoitettavissa, jos oma elämäntilanteesi pohdituttaa tai olet huolissasi läheisestäsi. Etsivä nuorisotyö palvelee 16-29-vuotiaita nuoria ja kohdennettu nuorisotyö yläkouluikäisiä nuoria.

Lisätietoja löydät täältä:

Etsivä ja kohdennettu nuorisotyö


Ohjaamosta neuvoja

Koppari-chatista tavoitat Ohjaamon työntekijän maanantaista torstaihin klo 12.30-16.

Koppari-chat

Ajankohtaisen tiedotuksen löydät helposti Ohjaamon
Instagramista

Facebookista


Hyvinvointia nuorille podcastin välityksellä

Nuorisotyöntekijät päättivät aloittaa UngSnack-podcastin nuorille, koska pandemian aikaan he eivät päässeet entiseen tapaan juttelemaan nuorten kanssa. Podcastissa käsitellään monipuolisesti eri aiheita, sekä kevyitä että raskaampiakin. Tavoitteena antaa vinkkejä nuorten hyvinvointiin. 

Podcast on ruotsiksi ja se ilmestyy Spotify ja Soundcloud suoratoistopalveluihin.

Kuuntele UngSnack-podcastiä

täältä