Nuoret

Koululaisten talviloma 2019

Talvilomalla on lomailun ja lepäilyn lisäksi mukava tavata ystäviä harrastusten parissa tai kokeilla jotain aivan uutta. Tarjolla on erilaisia leirejä, retkiä ja tapahtumia. Löydät nuorille ja koko perheelle sopivia tapahtumia.

Ilmoittautuminen nuoriso- ja liikuntapalveluiden talvilomatoimintoihin alkaa 22.1. klo 9. Ilmoittautumislinkki avataan silloin toiminnan esittelyn kohdalta.

Lue lisää

Kerhotoimintaa Nuokalla

Kevätkummun nuorisotila Nuokalla alkaa nuorten vetämiä kerhoja helmikuun aikana. Kerhot ovat suunnattu 3.-4.luokkalaisille. 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 

Tervetuloa keskustelemaan murrosiästä Raisa Cacciatoren kanssa 28. helmikuuta

Porvoon nuorisopalvelut järjestää Kohti murrosikää- keskusteluillan huoltajille 28. helmikuuta nuorisotila Zentrassa (Mannerheiminkatu 20). Tilaisuudessa luennoi arvostettu lastenpsykiatri ja Väestöliiton asiantuntijalääkäri Raisa Cacciatore. Ilmoittautuminen on avoinna 13.2. - 27.2.2019.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 

Tyttöjen ja naisten itsepuolustus- ja uhkatilannekoulutus

Nuorisotila Zentrassa (Mannerheiminkatu 20) järjestetään 2. maaliskuuta klo 12-16 tyttöjen ja naisten itsepuolustus- ja uhkatilannekoulutus. 
Koulutuksen järjestää XLNT Sport yhteistyössä Porvoon nuorisopalveluiden kanssa. Kouluttajana toimii poliisihallituksen hyväksymä voimankäytönkouluttaja Janne Ahonen.

Kurssin hinta on 10€ mikäli olet 13-17- vuotias porvoolainen tai 16-29- vuotias porvoolainen, jolla on Kelan myöntämä voimassa oleva opiskelijakortti.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Muilta hinta on 39€.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

TEATRIS aluefestarit 23.3. - 24.3.2019 Sipoossa

Itä-Uudenmaan Nuorten TEATRIS -aluefestarit järjestetään Sipoossa Lilla Villanissa. TEATRIS on valtakunnallisen Nuori Kulttuuri -tapahtuman Itä-Uudenmaan aluetapahtuma. Vuosittain järjestettävän nuorten kulttuurikatselmuksen teemana on tänä vuonna esittävä taide ja sen lajit. Lava on vapaa kaikille 10-25-vuotiaille teatterin parissa harrastaville. Teatris-festivaali tarjoaa mahdollisuuden saada esiintymiskokemusta ja ammattilaisten palautetta esityksistä. Maksuton ja kaikille avoin tapahtuma. Ilmoittautumiset esiintyjäksi viimeistään 1.3.2019 mennessä.

Lisätietoja tapahtumasta täältä