Nuoret

Nuorisopalvelut on lomalla 6.-26.7.


Etsivä ja kohdennettu nuorisotyö toiminnassa normaalisti

Etsivä nuorisotyö ja kohdennettu nuorisotyö ovat tavoitettavissa normaalin työajan mukaisesti. Olethan yhteydessä, jos oma elämäntilanteesi pohdituttaa tai olet huolissasi läheisestäsi. Etsivä nuorisotyö palvelee 16-29-vuotiaita nuoria ja kohdennettu nuorisotyö yläkouluikäisiä nuoria.

Ohjaamosta neuvoja

Ohjaamo on avoinna 1.6.-5.7. ja 27.-31.7. ma-to klo 12.30-16.00.  
Koppari-chatista tavoitat Ohjaamon työntekijän ajalla 1.6.-5.7. ja 27.-31.7. maanantaista torstaihin klo 12-16.

Ohjaamo on kiinni 6.-26.7.2020. Ajankohtaisen tiedotuksen löydät helposti Ohjaamon Instagramista ja Facebookista.

Liikkuva nuorisotyö

Nuorisotyöntekijät liikkuvat ympäri Porvoota liikkuvan nuorisotyön autolla nimeltä LIMO, tarkoituksena kohdata nuoria kaupungin eri alueilla ja laajentaa toimintaa myös keskustan ulkopuolelle. Nuorisotyöntekijät ovat liikkeellä nuorten suosimilla paikoilla ke–to klo 14–22 ja pe-la 15–23. Liikkuvaan nuorisotyöhön voi ottaa yhteyttä puhelimitse 040 192 8728 tai some-kanavien kautta.


Hyvinvointia nuorille podcastin välityksellä

Nuo­ri­so­työn­te­ki­jät päät­tivät aloit­taa UngS­nack-pod­cas­tin nuo­ril­le, kos­ka pan­de­mi­an ai­kaan he ei­vät pää­sseet en­ti­seen ta­paan jut­te­le­maan nuor­ten kans­sa. Pod­cas­tis­sa kä­si­tel­lään monipuolisesti eri aiheita, sekä ke­vyi­tä et­tä ras­kaam­pi­a­kin. Tavoitteena antaa vinkkejä nuorten hyvinvointiin. 

Pod­cast on ruot­sik­si ja sitä il­mes­tyy suo­ra­tois­to­pal­ve­lu Soundc­lou­diin ai­na yk­si jak­so vii­kos­sa. Podcast on heinäkuussa kesätauolla, uusia jaksoja elokuussa. 
Kuuntele UngS­nack-pod­cas­tiä täältä

Nuorisotyöntekijät somessa

Instagramista ja muista nuorisopalveluiden somekanavista löydät ajankohtaisen tiedotuksen.
Kaikki nuorisotyöntekijät ovat tavoitettavissa joko puhelimitse, WhatsAppilla, sähköpostilla ja nuorisopalvelujen Instagram-tilin kautta.

Yhteystiedot: 

Nuorisopalveluiden yhteystiedot


Kaupungin palvelut korona-aikana

Tiedote