Nuoret

Haluatko vaikuttaa? Asetu ehdolle nuorisovaltuustoon

Marraskuussa valitaan uudet jäsenet Porvoon nuorisovaltuustoon (Nuva) kaudelle 1.1.2021–31.12.2022. Ehdolle voivat asettua kaikki 2001–2006 syntyneet porvoolaiset nuoret. Ehdokkaaksi voi asettua 30. lokakuuta asti täyttämällä ehdolleasettumislomakkeen, jonka saa oman koulun kansliasta tai kaupungin nuorisotilalta (keskustan Zentra, Gammelbackan Kertsi ja Kevätkummun Nuokka). 

Lue lisää


Koko lukuvuoden kestävät maksuttomat kerhot

Keskustan nuorisotila Zentran bändikerho 11-14 vuotiaille ja Kevätkummun Nuokan savityökerho 6. luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille alkavat viikolla 37. Mukaan  pääsee maksutta. Lisätietoja nuorisopalveluiden toimistosta, puh. 040 4891 622.


Nuorisotilat

Nuorisotilat ovat avoinna iltapäivisin ja iltaisin keskustan, Kevätkummun ja Gammelbackan alueella. 

Nuorisotilojen aukioloajat ja yhteystiedot

Nuorisopalveluiden yhteystiedot ja somekanavat


Nuorisopalveluiden pelitoiminta SideQuest

Nuorisopalveluiden pelitila löytyy nuorisotila Zentran Montusta, Mannerheiminkatu 20. Nuorisopalveluiden pelitoiminta on suunnattu kaikille, sukupuoleen tai pelitaitoihin katsomatta. Tavoitteenamme on tukea ja kasvattaa lapsia ja nuoria ”fiksuun” pelaamiseen. Käymme aktiivisesti keskustelua nuorten kanssa pelaamisesta, osana tasapainoista arkea.

Pelitoiminnan periaatteet nuorisopalveluissa

Ajankohtaisimmat tiedotteet ja kuulumiset löytyvät pelitoiminnan Instagramista

SideQuest 


Etsivä ja kohdennettu nuorisotyö 

Etsivä nuorisotyö ja kohdennettu nuorisotyö ovat tavoitettavissa, jos oma elämäntilanteesi pohdituttaa tai olet huolissasi läheisestäsi. Etsivä nuorisotyö palvelee 16-29-vuotiaita nuoria ja kohdennettu nuorisotyö yläkouluikäisiä nuoria.


Ohjaamosta neuvoja

Ohjaamo on avoinna ma-ke klo 12.30-16 ja to klo 12.30-18. 
Koppari-chatistatavoitat Ohjaamon työntekijän maanantaista torstaihin klo 12.30-16.

Ajankohtaisen tiedotuksen löydät helposti Ohjaamon
Instagramista
Facebookista


Hyvinvointia nuorille podcastin välityksellä

Nuo­ri­so­työn­te­ki­jät päät­tivät aloit­taa UngS­nack-pod­cas­tin nuo­ril­le, kos­ka pan­de­mi­an ai­kaan he ei­vät pää­sseet en­ti­seen ta­paan jut­te­le­maan nuor­ten kans­sa. Pod­cas­tis­sa kä­si­tel­lään monipuolisesti eri aiheita, sekä ke­vyi­tä et­tä ras­kaam­pi­a­kin. Tavoitteena antaa vinkkejä nuorten hyvinvointiin. 

Pod­cast on ruot­sik­si ja sitä il­mes­tyy suo­ra­tois­to­pal­ve­lu Soundc­lou­diin ai­na yk­si jak­so vii­kos­sa. Podcast on heinäkuussa kesätauolla, uusia jaksoja elokuussa. 

Kuuntele UngS­nack-pod­cas­tiä täältä


Nuorisotyöntekijät somessa

Instagramista ja muista nuorisopalveluiden somekanavista löydät ajankohtaisen tiedotuksen.
Kaikki nuorisotyöntekijät ovat tavoitettavissa joko puhelimitse, WhatsAppilla, sähköpostilla ja nuorisopalvelujen Instagram-tilin kautta.


Kaupungin palvelut korona-aikana

Tiedote