Nuoret

Kesätyöpaikat

Nuorten kesätyöpaikat 3-4 viikkoa

Hakuaika 4.2.-4.3.2020 klo 14

Oletko syntynyt 1.1.1997 – 31.12.2004 välisenä aikana, etkä ole aikaisemmin ollut Porvoon kaupungilla nuorten kesätöissä? Hae silloin ihmeessä meille! Porvoon kaupunki tarjoaa nuorille mm. toimistotöitä, asiakaspalvelutehtäviä, siivous- ja keittiötöitä, lasten- ja vanhusten hoitoa, sekä puisto- ja kunnossapitotöitä. Työaika on 3–4 viikkoa.
Kesätyöntekijöitä haetaan monenlaisiin työtehtäviin mm. puistotyöhön, kuntatekniikan kunnossapito- ja suunnittelutyöhön, lasten ja vanhusten hoitotehtäviin, toimistotyöhön sekä vapaa-aika-alan tehtäviin. Suosituimpia kesätyöpaikkoja ovat olleet lastenhoitotyöt päiväkodeissa sekä puistotyöt.

Kesätyöllistämisen avulla kaupunki tarjoaa nuorille myös mahdollisuuden tutustua työelämään ja sen pelisääntöihin. Samalla nuoret voivat tutustua kunta-alan työtehtäviin ja kaupunkiin työnantajana.

Hae kesätyöpaikkaa

Asuuko meillä sateenkaari?

Vertaistapaaminen sateenkaareville lapsille ja nuorille ja heidän läheisille lauantaina 1.2 klo 14-16.00 Porvoossa järjestetään vertaistapaaminen, joka tarjoaa kohtaamispaikan sateenkaareville varhaisnuorille ja nuorille ja heidän läheisille Nuorisotila Zentrassa 
Nuorille on tarjoilla ohjattua tekemistä sillä aikaa kun aikuisilla on mahdollisuus keskustella keskenään. Kaikesta tärkeintä on vertaisten tapaaminen.

Huolimatta siitä, missä vaiheessa nuori on oman sukupuolen tai seksuaalisen suuntautumisen pohdinnassa, olette lämpimästi tervetulleita.
Aikuinen voit tulla myös ilman nuorta. Tervetuloa!

Lisätietoja nuorisotyöntekijöiltä Karin Strengelltai Pirjo Pietikäinen

Nuori Kulttuuri, Moves 

Vuonna 2020 Itä-Uudenmaan Moves -aluetapahtuma järjestetään 4.-5.4. Loviisan liikuntahallissa. Ilmoittautuminen tapahtumaan avoinna 13.1.-8.3.2020.
Lisätietoa, säännöt ja ilmoittautuminen: Nuori Kulttuuri