Nuoret

Nettinuorisotila 18.-29.5. ma-to klo 17 – 20 ja pe-la 16-22

Discordissa voit keskustella muiden nuorten ja nuorisotyöntekijöiden kanssa verkkonuorisotilalla! Verkkonuorisotila on kuin tavallinen nuorisotila, mutta netissä. Tarjolla on erilaista ohjelmaa, kuten PC- ja Playstation pelaamista, kisoja ja visoja sekä meemeille naureskelua hyvässä seurassa. Nuorisotilalla voit kysellä myös apua läksyjen ja koulutehtävien kanssa.

Discordin nuorisotila pidetään avoinna toukokuun loppuun saakka seuraavalla aikataululla:

vko 21: ma-ti klo 17-20 ja ke 17-23 (pidennetty ilta), Helatorstaina kiinni, pe-la 16-22

vko 22: ma-to klo 17-20 ja pe klo 16-22 (viimeinen ilta)

Etsivä ja kohdennettu nuorisotyö toiminnassa normaalisti

Etsivä nuorisotyö ja kohdennettu nuorisotyö ovat tavoitettavissa normaalin työajan mukaisesti. Olethan yhteydessä, jos oma elämäntilanteesi pohdituttaa tai olet huolissasi läheisestäsi. Etsivä nuorisotyö palvelee 16-29-vuotiaita nuoria ja kohdennettu nuorisotyö yläkouluikäisiä nuoria.

Ohjaamosta neuvoja

Ohjaamo palvelee normaalien aukioloaikojen mukaisesti verkossa, somekanavilla, puhelimitse sekä Discord- alustalla ma-ke klo 12.30-16.00 ja torstaina 12.30-18.00.
Koppari-chatista tavoitat Ohjaamon työntekijän maanantaista torstaihin klo 8-20. Ajankohtaisen tiedotuksen löydät helposti Ohjaamon Instagramista ja Facebookista.

Jalkautuva nuorisotyö

Nuorisotyöntekijät ovat liikkeellä nuorten suosimilla paikoilla ma–to klo 14–21 ja pe 18–23 ja la 16–23. Heihin voi ottaa yhteyttä puhelimitse 040 192 8728 tai tulla juttelemaan päivän kuulumisista.

Nuorisotyöntekijät somessa

Instagramista ja muista nuorisopalveluiden somekanavista löydät päivittäin vinkkejä esim. ruokailuun, liikuntaan ja harrastamiseen. Voit myös itse tuottaa sisältöä ja antaa ideoita somessa julkaistaviin sisältöihin.
Kaikki nuorisotyöntekijät ovat tavoitettavissa joko puhelimitse, WhatsAppilla, sähköpostilla ja nuorisopalvelujen Instagram-tilin kautta.

Yhteystiedot: 

Nuorisopalvelut somessa - lukujärjestys

Nuorisopalveluiden yhteystiedot


Kaupungin palvelut korona-aikana

Tiedote