Nuoret

Arcus goes Pride - viikon ohjelmaa

Nuorisopalvelut osallistuvat Arcus-toiminnan kautta Porvoon Pride -ohjelmaan ja järjestävät myös oheisohjelmaa pitkin viikkoa. 

Perjantaina 16.8. klo 14-17: Pride-juhlaan valmistautumista

Kaikille avoin ja ilmainen Pride askartelu missä voi tehdä kylttejä ja rekvisiittaa lauantain Pride-kulkuetta ja puistojuhlaa varten.

Perjantai - Lauantai 16. - 17.8. klo 16-10: Nuorten Yö-Pride 14-22 -vuotiaille

Yö-Pridessä valmistaudumme lauantain Pride-juhlaan mukavassa porukassa ja virittäydytään juhlatunnelmaan nuorisotila Zentrassa.

Ilmoittautumiset:

Yö-Pride ilmoittautumiset

Lauantai 17.8. klo 16-21: Nuorten Pride-jatkot Zentrassa

Luvassa on musiikin ja ohjelman täyteinen ilta, josta ei glitteriä ja sateenkaaria puutu. Illan värikkäin asu palkitaan! Tapahtuma on suunattu yli 13-vuotiaille ja on ilmainen sekä päihteetön.

Koko perheen retki Elämä lapselle -konserttiin ke 11.9.2019

Nuorisopalvelut järjestää retken Elämä lapselle -konserttiin, joka järjestetään Hartwall Arenalla keskiviikkona 11.9.2019. Mukaan pääsee 4.lk ja sitä vanhemmat nuoret huoltajan suostumuksella. Nuoremmat lapset pääsevät mukaan aikuisen seurassa. Jos ilmoitat useamman osallistujan, täytä jokaisesta osallistujasta oma ilmoittautumislomake (myös huoltaja erikseen). 

HUOM. Vahvistat paikkavarauksesi maksamalla käteisellä retkimaksun jollekin Porvoon nuorisotilalle (Kertsi, Nuokka tai Zentra) ennen retkeä pe 6.9. klo 17 mennessä. Paikkoja retkelle on rajoitetusti. Jos et ole vahvistanut maksamalla paikkaasi 6.9. mennessä, nettivarauksesi peruuntuu.

Lähtöajat ja paikat:
16.30 Kevätkummun Kantele-talon takaparkkialue
16.45 Keskusta, Rauhankadun turistipysäkki
17.00 Gammelbacka, monitoimitalon parkkipaikka

Lähtö konsertista sen päätyttyä n. klo 22, Porvoossa n. klo 23. Bussi ajaa samaa reittiä takaisin.

Retken hinta: on 35€ sisältäen konserttilipun (istumapaikka) sekä bussikyydit. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 6.9.2019.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Syyslomalla toimintaa nuorille

Nuorisopalvelut järjestää koululaisten syyslomalla 14.-18.10. toimintapäivät koululaisille nuorisotila Zentrassa sekä toimintaa vanhemmille nuorille. Lisätietoja tarkemmin syysloman toiminnasta julkaistaan myöhemmin.