Nuoret

Koronarajoituksia 31. tammikuuta asti

Nuorisotilat ovat kiinni 31. tammikuuta asti.

Nuorisotyöntekijät jatkavat toimintaansa ulkona, kouluilla ja digitaalisesti. Lisäksi he tapaavat edelleen erityisen tuen tarpeessa olevia lapsia ja nuoria turvallisesti ja etukäteen sovitusti myös sisätiloissa. 

Nuorten neuvonta- ja ohjauspiste Ohjaamo palvelee etänä ja ajanvarauksella. Bänditilat on suljettu.

Kaikki nuorisotyöntekijät ovat tavoitettavissa joko puhelimitse, WhatsAppilla, sähköpostilla ja nuorisopalvelujen Instagram-tilin kautta. Nuorten tapahtumia ja tilaisuuksia järjestetään digitaalisesti nuorisopalveluiden eri kanavilla. 
Nuorisopalveluiden yhteystiedot ja somekanavat, PDF

Nuorisopalveluiden yhteystiedot

Kaikki kaupungin koronaan liittyvät suositukset ja rajoitukset löydät täältä:
Suositukset ja rajoitukset


Nuorisotyöntekijät tavoitettavissa 

Nuorisotyöntekijät ovat liikkeellä ulkona kohdaten nuoria arkisin alueellisesti (keskusta, Kevätkumpu, Gammelbacka) ja viikonloppuisin ympäri kaupunkia.

Perjantaisin nuorisotyöntekijät ovat liikkeellä jalkautuen ja autolla liikkuen klo 18-21 ja lauantaisin klo 17-22. Viikonloppuisin liikkuvan nuorisotyön tavoittaa numerosta 040 192 8728.

viikoilla 50-51 nuorisotyöntekijät ovat myös tavoitettavissa juttu- ja peliseuraksi maanantai, keskiviikko ja perjantai-iltaisin nuorisopalveluiden Discord-kanavalla klo 18-20.

Nuorisopalveluiden Discord-kanava

Nuorisotyöntekijät linjoilla Discordissa seuraavasti:
ma 7.12. klo 18-20 Kertsin työntekijät
ke 9.12. klo 18-20 Nuokan työntekijät
pe 11.12. klo 18-20 Nuokan työntekijät
ma 14.12. klo 18-20 Zentran työntekijät
ke 16.12. klo 18-20 Kertsin työntekijät
pe 18.12. klo 18-20 Zentran työntekijät


Kasvomaskin käyttöä suositellaan kaikille yli 15-vuotiaille

Nuorisotyön asiakkaille sekä vähävaraisille opiskelijoille jaetaan maksuttomia kangasmaskeja Ohjaamossa, WSOY- talon katutasossa, Mannerheiminkatu 20 E, maanantaisin 7.12. ja 14.12. sekä keskiviikkoisin 2.12., 9.12. ja 16.12. klo 13-16. 


Keskustelua kannabiksesta -vanhempainilta

Porvoon kaupungin nuorisopalvelut ja Ehyt ry järjestivät Keskustelua kannabiksesta- vanhempainillan porvoolaisille huoltajille. Tilaisuudessa luennoi Ehyt ry:n Kim Kannussaari, joka toimii ”Kannabisinterventio nuorille kannabiksen käyttäjille” -hankeen projektipäällikkönä.
Tallenne on katsottavissa:
  Porvoon Nuorisopalvelujen YouTube- kanavalla.


Koko lukuvuoden kestävät maksuttomat kerhot

Keskustan nuorisotila Zentran bändikerho 11-14 vuotiaille ja Kevätkummun Nuokan savityökerho 6. luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille alkavat viikolla 37. Mukaan  pääsee maksutta. Lisätietoja nuorisopalveluiden toimistosta, puh. 040 4891 622.

Ilmoittaudu mukaan 

Bändikerhoon


Nuorisopalveluiden pelitoiminta SideQuest

Nuorisopalveluiden pelitila löytyy nuorisotila Zentran Montusta, Mannerheiminkatu 20. Nuorisopalveluiden pelitoiminta on suunnattu kaikille, sukupuoleen tai pelitaitoihin katsomatta. Tavoitteenamme on tukea ja kasvattaa lapsia ja nuoria ”fiksuun” pelaamiseen. Käymme aktiivisesti keskustelua nuorten kanssa pelaamisesta, osana tasapainoista arkea. 

Lue lisää Pelitoiminnasta


Etsivä ja kohdennettu nuorisotyö 

Etsivä nuorisotyö ja kohdennettu nuorisotyö ovat tavoitettavissa, jos oma elämäntilanteesi pohdituttaa tai olet huolissasi läheisestäsi. Etsivä nuorisotyö palvelee 16-29-vuotiaita nuoria ja kohdennettu nuorisotyö yläkouluikäisiä nuoria.

Lisätietoja löydät täältä: Etsivä ja kohdennettu nuorisotyö


Ohjaamosta neuvoja

Koppari-chatista tavoitat Ohjaamon työntekijän maanantaista torstaihin klo 12.30-16.

Koppari-chat

Ajankohtaisen tiedotuksen löydät helposti Ohjaamon
Instagramista

Facebookista


Hyvinvointia nuorille podcastin välityksellä

Nuorisotyöntekijät päättivät aloittaa UngSnackpodcastin nuorille, koska pandemian aikaan he eivät päässeet entiseen tapaan juttelemaan nuorten kanssa. Podcastissa käsitellään monipuolisesti eri aiheita, sekä kevyitä että raskaampiakin. Tavoitteena antaa vinkkejä nuorten hyvinvointiin. 

Podcast on ruotsiksi ja sitä ilmestyy Spotify ja Soundcloud suoratoistopalveluihin yksi jakso viikossa. Podcast on heinäkuussa kesätauolla, uusia jaksoja elokuussa. 

Kuuntele UngSnack-podcastiä

täältä


Nuorisotyöntekijät somessa

Instagramista ja muista nuorisopalveluiden somekanavista löydät ajankohtaisen tiedotuksen.
Kaikki nuorisotyöntekijät ovat tavoitettavissa joko puhelimitse, WhatsAppilla, sähköpostilla ja nuorisopalvelujen Instagram-tilin kautta.
Nuorisopalveluiden Instagram-tili Nuorten Porvoo- De ungas Borgå