Nuorisotyöntekijät ja Ohjaamo päivystävät

Porvoon kaupungin nuorisopalvelut sekä nuorten neuvonta- ja ohjauspiste Ohjaamo päivystävät verkossa nuorisotilojen ja toimipisteiden ollessa suljettuina. Nuorisotyöntekijät ovat päivittäin tavoitettavissa sekä nuorten apuna ja tukena verkkonuorisotyön kautta netissä, sosiaalisen median eri kanavilla sekä digipelien kautta. Ajankohtaisen tiedotuksen löydät helposti myös Nuorisopalvelujen Instagramista ja Facebookista.

Nuorisopalvelut somessa - lukujärjestys

Nuorisopalveluiden yhteystiedot


Nuorisotilat Gammelbackassa, Kevätkummussa ja keskustan Zentrassa sulkevat ovensa 16. maaliskuuta.

Tavoitteena on ehkäistä koronaviruksen leviämistä.

Tiedote


Kaupungilla on kolme nuorisotilaa: Zentra keskustassa, Kertsi Gammelbackassa ja Nuokka Kevätkummussa. 

Nuorisotiloissa järjestetään monipuolista ohjattua vapaa-ajan toimintaa. Ne ovat turvallisia ja päihteettömiä ajanviettopaikkoja. Nuorisotilalla käyminen on maksutonta.

Nuorisotilan toiminnan avain on nuorisokortti, jonka saa nuorisotilalta täyttämällä ja palauttamalla korttihakemuksen. Kortin hankinta on maksutonta ja se käy kaikilla nuorisotiloilla Porvoossa. Kortilla saa tiloilla pelivälineitä käyttöön sekä rahanarvoisia etuja nuorisopalveluiden järjestämistä tapahtumista ja retkistä.

Yhdistykset ja yksityiset henkilöt voivat myös vuokrata tiloja. Nuorisotilojen toiminnasta vastaa kaupungin nuorisopalvelut.