Siirry sisältöön

Bistro Gustafin Parsaviikot

  • 06.05.2025 - 31.05.2025
  • 15:00 - 21:00
Kevään herkku on täällä – odotetut parsaviikot 31.5. saakka

Parsaviikkojen ruokalistalla vihreää sekä valkoista parsaa herkullisissa alku- ja pääruoissa. Valikoimasta löytyy vaihtoehtoja kasvis-, kala- ja liharuokien ystäville, joten jokainen voi nauttia sesongin parhaista mauista.

Suosittu kolmen ruokalajin Menu Asperges tarjoaa kolme huolella valmistettua pääruokavaihtoehtoa, joista voit valita suosikkisi.
Parsa-annostenlisäksi saatavilla monipuolinen a la carte -lista.
Bistro Gustafissa juhlistamme kevättä herkullisella parsa-katkarapubuffetilla lauantaisin 10., 17., 21. ja 31.5. klo 12–16. Tarjolla mm. kermaista parsakeittoa, keitettyä valkoista- sekä vihreää parsaa hollandaise-kastikkeella, katkarapuja, katkarapuskagenia, graavilohitartaria, härkätartaria, savustettua ankanrintaa ja muita kauden herkkuja.✨
Koulujen päättäjäispäivänä 31.5. buffetissa lisäksi: 🥂
Savulohi-voileipäkakkua
Parsa-halloumipiirasta
Jälkiruoaksi kakkubuffet:
Mansikka-raparperibritakakku
Aprikoosi-tuorejuustokakku
Suklaa-kirsikkakakku
Kahvia & teetä
+ 9€

Tiesitkö että parsa on yksi historian vanhimmista viljelykasveista, ja sen ainutlaatuinen maku on ollut arvostettu jo tuhansia vuosia. Valkoinen parsa kasvaa maan alla suojassa valolta, kun taas vihreä parsa kehittyy auringonpaisteessa.

Kevään parhaat herkut odottavat sinua Bistro Gustafissa! 

 

Muita vastaavia tapahtumia