Kaupungin kesätoiminta 2021

Tällä sivulla kerrotaan, mitä kaikkea Porvoon kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut järjestää koululaisille ja perheille kesälomalla 2021.

Ilmoittautuminen

Kesätoiminnan ilmoittautumiset alkavat tiistaina 11.5. klo 9. 

Leirejä, retkiä ja muuta mukavaa

Myös tänä kesänä lapsille ja nuorille järjestetään kesätoimintaa. Alakoululaisille on tarjolla kesäkuussa useita liikuntaleirejä ja päiväleirejä, joiden teemat vaihtelevat peleistä ulkoiluun. Koronatilanteen salliessa kaupungin näyttelytilat ja museot ovat auki läpi kesän.

Kaikessa kesätoiminnassa kiinnitetään turvallisuuteen erityistä huomiota. Leireillä jakaudutaan normaalia pienempiin ryhmiin ja ohjaajia on osallistujamäärästä riippuen 3–5. Leireillä huolehditaan hyvästä hygieniasta, kuten käsien pesusta ja työvälineiden puhdistamisesta sekä turvaväleistä. Lapsia ja nuoria neuvotaan ja valvotaan ohjeiden noudattamisessa. 

Toimintaa järjestävät Porvoon kaupungin nuoriso-, liikunta-, kulttuuripalvelut yhteistyökumppaneidensa kanssa. Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

Hinnat

Hinnat vaihtelevat leirien ja kurssien pituuden ja sisällön mukaan. Tarkista hintatiedot toiminnan esittelyn kohdalta. Tarjolla on myös maksutonta toimintaa.

Aurinkoista kesää!
Porvoon kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut