Kirjasto

Tilaa kirjaston uutiskirje!

Uusinta uutta! Saat kerran kuussa sähköpostiisi tietoa kirjaston tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista. Ensimmäinen uutiskirje ilmestyy 16. helmikuuta.

Tilaa kirjaston uutiskirje

Kirjaston uutiskirje 1/2021

Kirjaston uutiskirje 2/2021

Porvoon koronarajoitukset koskevat kirjastoa seuraavasti:

Pääkirjaston ja lähikirjastojen tilat on suljettu asiakkailta toistaiseksi.

Kirjaston aineistoa voi kuitenkin varata Helle-verkkokirjaston kautta. Varauksia voi noutaa pääkirjastosta, lähikirjastoista ja kirjastoautosta sekä palauttaa niihin lukuun ottamatta Kerkkoon kirjastoa. Myös pääkirjaston palautusluukku on avoinna.

Verkkokirjaston lisäksi kirjaston e-palvelut, kuten e-kirjat, -lehdet, musiikki ja elokuvat ovat asiakkaiden käytössä. Myös digitukea tarjotaan etänä.

Asiakkaat voivat käyttää asiakastietokonetta välttämättömiin pikaisiin verkkoasiointeihin. Aika varataan etukäteen kirjastojen asiakaspalvelusta: pääkirjasto puh. 019 520 2418, paakirjasto@porvoo.fi; Gammelbackan kirjasto puh. 040 197 7212 ja Kevätkummun kirjasto puh. 019 520 2410.

Kirjaston järjestämiä tapahtumia, kirjavinkkauksia ja satuhetkiä voi seurata striimattuina kirjaston Facebook-palvelussa.

Kirjastoauto ajaa normaalin aikataulunsa mukaisesti, mutta asiakkaat eivät saa tulla sisään. Lainoja voi palauttaa kirjastoauton ovella. Varattu aineisto tuodaan asiakkaalle ulos. Aineistoa voi varata verkkokirjastossa https://helle.finna.fi. Muista valita noutopaikaksi kirjastoauto!

Päiväkodit ja koulut voivat tarvittaessa pyytää kirjakoreja etukäteen lastenkirjastosta, puh. 019 520 2424, lastenkirjasto@porvoo.fi, viimeistään päivää ennen kirjastoauton käyntiä.

Koronaan liittyvät suositukset ja rajoitukset

Kaupungin koronaan liittyvät suositukset ja rajoitukset löydät täältä:
Suositukset ja rajoitukset

Kirjaston lukupiirit jatkuvat

Tarkemmat tiedot kirjaston lukupiireistä voit lukea täältä:
Lukupiirin teema ja ajankohdat

Helle-verkkokirjasto (uusi lainat, tee varauksia)

Helle-verkkokirjasto

Lainat voi uusia myös puhelimitse 019 520 2430.

Helle-kirjastojen e-aineisto (e-kirjat, e-elokuvat ja e-musiikki)

Helle-kirjastojen e-aineisto