Siirry sisältöön

Kesämusiikkia Porvoossa

Nuoret kesämusiikin lähettiläät esiintyvät Porvoon keskustassa 6.-23.6.2022.

Täytetään Porvoon äänimaailma ja katukuva elävällä musiikilla!

Kesämusiikin lähettiläät liikkuvat kaupungin keskustassa 6.-23. kesäkuuta (ti-pe). Paikkoina ovat puistojen ja torien ohella muun muassa vierassatama, Taidetehtaan aukio ja Maarin alue. Esiintymisille ei ole määritelty tiettyä kellonaikaa ja paikkaa, vaan muusikot kiertävät vapaasti alueilla torstaista perjantaihin kello 12–16.

– Tyyli on vapaa ja toivomme, että saamme mukaan kirjavan joukon nuoria muusikoita. Yksi kriteeri kuitenkin on, että soittimen ja esiintymisen täytyy olla sen verran mobiili, että pystyy liikkumaan ja vaihtamaan esiintymispaikkaa, kertoo kulttuurituottaja Thomas Weissman.

Kesämusiikkia Porvoossa järjestävät Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut ja Porvoonseudun musiikkiopisto yhteistyössä Taidetehtaan säätiön kanssa.

Vuoden 2022 lähettiläät

Antics

Antics on ystävätrio, jossa soittaa Gilda, Yasmine ja Sandra. Bändi haluaa tuoda lisää väriä Porvoon kesään esittämällä monipuolisia ja hyväntuulisia covereita varsinkin yleisistä tunnetuista kappaleista.

Eero

Eero on musiikin monitaituri. Hän on lahjakas laulaja, joka hallitsee laajasti eri soittimia. Katusoittaminen on Eerolla aina välillä pyörinyt mielessä ja hän on innoissaan saada kokeilla katusoittamista kesätyönä. Eero soittaa kesällä popmusiikkia läpi vuosikymmenten, niin suomeksi kuin englanniksi.

Venla & Milla

Milla ja Venla ovat ystäväduo. He ovat soittaneet musiikkia yli 10 vuotta. Ystävykset soittavat kaikenlaista musiikkia Mozartista Isoisän olkihattuun. Kesällä he kiertävät Porvoossa soittiminaan poikkihuilu ja viulu.

Haku 2022

Projektiin haetaan innokkaita 1.1.1999-31.12.2006 syntyneitä musiikin esittäjiä Porvoon seudulta. Mukaan voi hakea joko soolo- tai duokokoonpanolla. Työaika on 6.-23. kesäkuuta, tiistai – perjantai, klo 12-16. Palkka 600€/henkilö, maksetaan verokortille.

Huomioithan seuraavan

  • lähettiläs käyttää esiintymisessä omia soittimia
  • kokoonpano tulee olla helposti siirrettävissä
  • esiintymispaikoilla ei ole sähköä

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 6.5.2022 klo 15 mennessä osoitteeseen musiikkiopisto@porvoo.fi. Lisää sähköpostin aihekenttään Kesämusiikkia Porvoossa. Kerro meille, miksi päädyit hakemaan mukaan kesämusiikkiprojektiin. Lisää hakemukseen valokuva, lyhyt kuvaus kokoonpanosta ja materiaalia musiikista (videolinkki tai äänitiedosto.)

Lehdistöotteita

Ota yhteyttä