Siirry sisältöön

Liikuntavaunu

Liikuntavaunu on erilaisia liikuntavälineitä sisältävä vaunu, jota koulut ja päiväkodit saavat lainata maksutta.

Liikuntavaunun valikoimasta löytyy välineitä kesä- ja talvikausille, ryhmille ja yksittäisille liikkujille.

Liikuntavaunun varaus- ja käyttösäännöt

Porvoon liikuntapalvelut tarjoaa liikuntavaunun porvoolaisille päiväkodeille ja kouluille maksutta käyttöön. Varaaja vastaa siitä, että varusteet ovat paikoillaan varusteluettelon mukaisesti ja ilmoittaa mahdollisista välineiden rikkoutumisista. Vaunu on varaajan vastuulla koko lainan ajan, eikä sitä saa jättää valvomatta. Vaunun varaaja on velvollinen korvaamaan vaunusta hävinneet ja tahallaan rikotut tavarat.

Vaunun tiedot

Vaunun koko: Leveys 1850 mm, pituus 4000 mm, korkeus 1600 mm, kokonaismassa 1350 kg.

Vaunun kuljettamiseen vaaditaan B- tai BE-ajokortti:

  • B: Ajoneuvot, joiden kokonaismassa on enintään 3 500 kg, ja jotka on suunniteltu ja valmistettu kuljettamaan kuljettajan lisäksi enintään kahdeksan henkilöä.
  • BE: Ajoneuvoyhdistelmät, joissa on B-luokan vetoauto (3 500 kg) ja hinattava ajoneuvo, jonka kokonaismassa on enintään 3 500 kg.

Vaunun siirto

Varaaja voi joko itse huolehtia vaunun siirtämisestä tai varausta tehdessään pyytää siirtoapua. Siirrossa avustaa Porvoon työpajan henkilöstö, joka tuo vaunun haluttuun kohteeseen ja palauttaa sen säilytyspaikkaan. Jos palautuspäivä on perjantai, tulee vaunun palautus järjestää viimeistään klo 12.00.

Jos huolehdit itse vaunun siirtämisestä, voit noutaa avaimet erikseen sovittuna ajankohtana liikuntapalveluiden toimistosta, Ammattitie 1 (ent. Edupoli). Palauta avaimet toimistoon heti käytön jälkeen.

Näin varaat liikuntavaunun

Liikuntavaunu varataan s-postitse: liikunta.tilavaraus@porvoo.fi. Yksi varaus kerrallaan.

Liikuntapaikkojen TIMMI-varauskalenterista voit tarkistaa vaunun varaustilanteen.

Tiedustelut

Christian Bremer

Erityisliikunnanohjaaja