Siirry sisältöön

Lavarunoutta: Elsa Tölli ja Juho Kuusi

Lavarunoilijat Elsa Tölli ja Juho Kuusi esiintyvät Porvoon kirjaston Facebook Live -kanavalla keskiviikkona 24.3. klo 17.30.

Lavarunoilijat Elsa Tölli ja Juho Kuusi esiintyvät Porvoon kirjaston Facebook Live -kanavalla keskiviikkona 24.3. klo 17.30.

He esittävät tilaisuudessa omia runojaan.

Elsa Tölli ja Juho Kuusi ovat esittävän runotaiteen ammattilaisia, jotka ovat jo pitkään vaikuttaneet Helsingin lavarunousnäyttämöillä. He ovat olleet luomassa uutta, elävää runokulttuuria muun muassa Helsinki Poetry Connection -yhdistyksen aktiiveina. He myös ohjaavat kirjoittamista ja esiintymistä yhdistäviä työpajoja ja kursseja.

Molemmat runoilijat ovat syksyllä 2020 julkaisseet esikoisrunokokoelmansa.

Elsa Töllin Fun Primavera (omakustanne) on värikäs julkaisu, jossa runojen lisäksi ovat näkyvissä Töllin lavamuistiinpanot, välispiikit ja korjailut ”juuri siinä ryppyisessä muodossa”, kuin ne ovat keikoilla mukana kulkeneet. Teos oli ehdokkaana Helsingin Sanomien esikoiskirjapalkinnon saajaksi.

Poetry Slamin suomenmestaruuskisoissa ja Talent Suomi -kisassa menestyneen Juho Kuusen esikoisteos Piukkaan paikkaan lupa lyyä (Enostone) on herkän rosoinen, löyhästi elämäkerrallinen kasvutarina, jossa hyödynnetään myös itämerensuomalaista kansanperinnettä. Teoksen on kuvittanut Aleksi Liimatainen.

Tilaisuus on suomenkielinen ja maksuton.