Kesätyöpaikat

Kesätyöntekijöitä haetaan vielä kotihoitoon ja palveluasumiseen

Kesätyöpaikkoja kotihoitoon ja palveluasumiseen

Tule kesäksi Porvoon soteen

Nuorten kesätyöpaikat 3-4 viikkoa

Kiitokset kaikille hakijoille.

Hakuaika koululaisten ja opiskelijoiden kesätyöpaikkoihin päättyi 4.3.2020. 100 kesätyöpaikkaa haki tänä vuonna 514 nuorta. Kaupungin eri toimialat tekevät valintansa hakemusten ja haastattelujen perusteella.

Valituille ilmoitetaan kirjallisesti tai sähköpostilla valinnasta 15.4.2020 mennessä. Taidetehdas ja Galleria Kappalaisentalo, ympäristöterveydenhuolto ja eläinlääkintähuolto, Taidekoulu, Viheralueet, Kuntatekniikan suunnittelu ja kunnossapito sekä Turvakoti saavat valinnat tehtyä siihen mennessä.

Kirjaston, sosiaali- ja perhepalvelujen, tilapalvelujen siivousyksikön, päiväkotien, nuorisopalvelujen leiriohjaajien, liikuntapaikkojen hoito ja vanhus- ja vammaispalvelujen kesänuorten valinnat siirtyvät 15.5.2020 asti poikkeustilanteen vuoksi. Valittujen nimiä ei julkaista henkilötietolain nojalla.

Suosituimpia tänä vuonna olivat lastenhoitotyöt päiväkodeissa, 94 hakijaa. Liikuntapaikkojen hoitotöitä haki 79 henkilöä. Viheralueet on ollut vuosittain myös suosituimpien työpaikkojen joukossa. Tällä kertaa hakijoita oli 73. Kuntatekniikan muut palvelut houkuttelivat 35 hakijaa. Vanhus- ja terveyspalveluihin toivoi pääsevänsä tänä vuonna 44 hakijaa.

Kesätyöllistämisen avulla kaupunki tarjoaa nuorille myös mahdollisuuden tutustua työelämään ja sen pelisääntöihin. Samalla nuoret voivat tutustua kunta-alan työtehtäviin ja kaupunkiin työnantajana.

Ohjaamo auttaa myös nuoria työnhaussa 

Nuorten palvelupiste Ohjaamotarjoaa nuorille ilman ajanvarausta apua kaikkeen kesätyönhakuun osoitteessa Mannerheiminkatu 20 E (WSOY-talon katutaso) maanantaista keskiviikkoon klo 12.30-16 ja torstaisin klo 12.30-18.

Kesätyönhakupaja on aina torstaisin klo 12.30-18.
• Voit tehdä CV:n ja hakemuksia sekä saada vinkkejä työnhakuun ja kesätyösetelituen hyödyntämiseen sekä työpaikkojen löytämiseen. 

Kesätyöseteli

Kesätyöseteli on Porvoon kaupungin 250 euron tuki Porvoossa toimiville työnantajille, jotka palkkaavat nuoria kesätöihin. Vuonna 2020 tuen voi saada palkatessaan vuosina 2002-2004 syntyneen porvoolaisen nuoren. 

Ohjaamo auttaa sekä nuoria että työnantajia kaikissa kesätyöseteliin liittyvissä kysymyksissä.

Lisätietoja kesätyösetelistä antaa Maija Ahtinen puh. 040 485 7808 tai Ohjaamo puh. 040 676 1442, ohjaamo@porvoo.fi 

Tutustu kesätyöseteliin