Kesätyöpaikat

Haluatko tehdä arvokasta työtä?

Porvoon kotihoito hakee hoivatyöntekijöitä kesän ajalle

Nuorten kesätyöpaikat 3-4 viikkoa

Kiitos kaikille hakijoille.
Hakuaika koululaisten ja opiskelijoiden kesätyöpaikkoihin päättyi 5.3.2019. Hakemuksia tuli tänä vuonna 561. Hakijoista 2 ei täyttänyt ikärajoitetta. Viime vuonna oli 670 hakijaa, eli tänä vuonna siis 109 hakijaa vähemmän kuin vuonna 2018.

Porvoon kaupunki tarjoaa kesätyöpaikan noin neljäksi viikoksi 103 koululaiselle ja opiskelijalle. Työpaikat on tarkoitettu nuorille, jotka ovat täyttäneet 15 vuotta mutta eivät 24 vuotta ennen 1.1.2019.

Kesätyöntekijöitä haettiin monenlaisiin työtehtäviin mm. puistotyöhön, kuntatekniikan kunnossapito- ja suunnittelutyöhön, lasten ja vanhusten hoitotehtäviin, toimistotyöhön sekä vapaa-aika-alan tehtäviin. Suosituimpia tänä vuonna olivat lastenhoitotyöt päiväkodeissa, 125 hakijaa. Viheralueet on ollut vuosittain myös suosituimpien työpaikkojen joukossa.

Kesätyöllistämisen avulla kaupunki tarjoaa nuorille myös mahdollisuuden tutustua työelämään ja sen pelisääntöihin. Samalla nuoret voivat tutustua kunta-alan työtehtäviin ja kaupunkiin työnantajana.

Kaupungin eri toimialat tekevät valintansa hakemusten ja haastattelujen perusteella. Valituille ilmoitetaan kirjallisesti tai sähköpostilla valinnasta 12. huhtikuuta mennessä. Valittujen nimiä ei julkaista henkilötietolain nojalla.

Ohjaamo auttaa myös kesätyönhaussa 

Nuorten palvelupiste Ohjaamossa osoitteessa Mannerheiminkatu 20 E on kevään ajan kesätyönhakupaja aina torstaisin klo 13 - 16. Pajassa voi tehdä CV:tä ja hakemuksia ja saada monipuolisesti vinkkejä kesätyönhakuun. Paja on kaksikielinen eikä siihen tarvitse ilmoittautua.

Kesätyöseteli

Kesätyöseteli on Porvoon kaupungin 250 euron tuki Porvoossa toimiville työnantajille, jotka palkkaavat nuoria kesätöihin. Vuonna 2019 tuen voi saada palkatessaan vuosina 2001-2003 syntyneen porvoolaisen nuoren. 

Ohjaamo auttaa sekä nuoria että työnantajia kaikissa kesätyöseteliin liittyvissä kysymyksissä.

Lisätietoja kesätyösetelistä antaa erityisesti Sanni Einovaara puh. 040 6761441, sanni.einovaara@porvoo.fi  

Tutustu kesätyöseteliin