Kesätyöpaikat

Nuorten kesätyöpaikat 3-4 viikkoa

Kiitokset kaikille hakijoille.

Hakuaika koululaisten ja opiskelijoiden kesätyöpaikkoihin päättyi 8.3.2021. Hakemuksia tuli tänä vuonna 546. Hakijoiden määrä on lisääntynyt viime vuodesta, jolloin heitä oli 514. Työpaikat on tarkoitettu nuorille, jotka ovat täyttäneet 15 vuotta mutta eivät 24 vuotta ennen 1.1.2021. 

Kaupungin eri toimialat tekevät valintansa hakemusten ja haastattelujen perusteella. Valituille ilmoitetaan kirjallisesti tai sähköpostilla valinnasta 16. huhtikuuta mennessä. Valittujen nimiä ei julkaista henkilötietolain nojalla.

Kesätyöntekijöitä haettiin monenlaisiin työtehtäviin mm. puistotyöhön, kuntatekniikan kunnossapitotyöhön, lasten ja vanhusten hoitotehtäviin, toimistotyöhön sekä vapaa-aika-alan tehtäviin. Suosituimpia tänä vuonna olivat lastenhoitotyöt päiväkodeissa sekä liikuntapaikkojen ja viheralueiden hoitotyöt.

Avoimet kesätyöpaikat lista (pdf)

Kesätyöllistämisen avulla kaupunki tarjoaa nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään ja sen pelisääntöihin. Samalla nuoret voivat tutustua kunta-alan työtehtäviin ja kaupunkiin työnantajana.

Ohjaamo auttaa myös nuoria työnhaussa 

Nuorten palvelupiste Ohjaamotarjoaa nuorille ilman ajanvarausta apua työnhakuun osoitteessa Mannerheiminkatu 20 E (WSOY-talon katutaso). 

Kesätyöseteli

Kesätyöseteli on Porvoon kaupungin 250 euron tuki Porvoossa toimiville työnantajille, jotka palkkaavat nuoria kesätöihin. Vuonna 2021 tuen voi saada palkatessaan vuosina 2003-2005 syntyneen porvoolaisen nuoren.

Ohjaamo auttaa sekä nuoria että työnantajia kaikissa kesätyöseteliin liittyvissä kysymyksissä. Ohjaamossa sinua auttaa Erika, saat häneen yhteyden puhelimitse 040 611 6976 tai sähköpostitse erika.lindholm@porvoo.fi 

Tutustu kesätyöseteliin