Siirry sisältöön

2. luokka: Sinfoniaorkesteri tutuksi

Sinfoniaorkesteri tulee tutuksi Porvoon koulujen 2. luokkalaisille. Konsertti ja kummivierailut ovat osa Kulttuuripolkua.

Tervetuloa konserttiin! Musiikkiopisto kutsuu kaikkien Porvoon koulujen kakkosluokkalaiset Kultis-konserttiin Taidetehtaan Avanti-saliin huhtikuussa. Musiikkiopiston kummiopettajat vierailevat kakkosluokissa ennen konserttia erikseen sovittavana ajankohtana. Tarvittaessa konsertteja järjestetään kaksi. Konsertti ja kummivierailu ovat kouluille maksuttomia.

Ennen konserttia

Helmi-maaliskuussa luokanopettajien on mahdollista kutsua musiikkiopiston kummiopettajia luokkaansa vierailulle. Kummit kertovat orkesterista ja konserttitilanteeseen liittyvistä asioista. Vierailuun voidaan yhdistää soitinesittely ja -kokeilu.

Kultis-hankkeeseen liittyen musiikkiopistolta on mahdollista varata myös kouluille tehtäviä oppilasorkesterin konsertteja. Näihin konsertteihin ovat koko koulun oppilaat tervetulleita

Nämä vierailut varataan apulaisrehtori Maire Aakolta ja niiden tarkemmasta aikataulusta sovitaan yhdessä kakkosluokkien opettajien kanssa. Musiikkiopiston kutsukirje konserttiin lähetetään kaikille 2. luokan opettajille tammi-helmikuun aikana.

Lisätietoja ja varaukset

Maire Aakko

Musiikkiopiston apulaisrehtori, Porvoo ja Askola