Kurssimaksut

Kurssimaksut

Huom! Maksukäytäntö on muuttunut!

Et saa enää ilmoittautumisen yhteydessä viitenumeroa etkä pankkitilinumeroa, sen sijaan sinulle lähetetään kurssista lasku kotiin. Kun ilmoittaudut ja saat kurssipaikan, sitoudut maksamaan kurssimaksun. Maksamaton kurssimaksu siirtyy eräpäivän jälkeen perintäyhtiölle.

Kurssimaksu on kurssikohtainen, ja se kattaa opetuksen. Opiskelijat hankkivat itse kurssimateriaalin, oppikirjat ja muun tarvitsemansa. Lisäksi opiskelijat maksavat mahdolliset lisä- ja tarvikemaksut sekä opintokäynnit. Kurssikohtaisista tarvikemaksuista kerrotaan kurssin sisältökuvauksessa.

Kurssimaksuja ei voi maksaa opiston toimistoon. Kun olet saanut laskun kotiin ja jos haluat maksaa käteisellä tai kortilla, se onnistuu palvelupiste Kompassissa. 

Kurssin peruutus tulee tehdä viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua.


Yhteystiedot:
Palvelupiste Kompassi

Työttömien alennus

Jos olet porvoolainen tai askolalainen työtön työnhakija, ilmoittaudu kursseille ohjeiden mukaan. Siirry TE-toimiston kotisivulle www.te-palvelut.fi. Valitse Oma Asiointi. Kirjaudu palveluun pankkitunnuksillasi. Siirry Asioinnin tilanne -valikkoon ja valitse linkki ”Todistus työnhaun voimassaolosta”. Todistuksen työllisyyskoodit 02, 03 ja 07 oikeuttavat sinut opiskelemaan kursseillamme 50 euron arvosta lukuvuoden aikana.

Tarkista todistuksen tiedot ja tulosta todistus. Älypuhelinta ja tablettia käyttäessäsi voit tuoda todistuksen niiden näytöllä. Tuo todistus toimistoon viimeistään 30.9. Voit myös lähettää todistuksen liitetiedostona sähköpostilla osoitteeseen kansalaisopisto@porvoo.fi. Muista mainita, mille kurssille olet ilmoittautunut.

LiiKu-passi

LiiKu-passi oikeuttaa sinut opiskelemaan kursseillamme 50 euron arvosta lukuvuoden aikana. Alennusta et saa, jos olet jo maksanut kurssin. Ilmoittaudu kursseille normaalisti ja käy sen jälkeen näyttämässä LiiKu-passia toimistossa ma–to klo 10–16 viikkoa ennen kurssin alkua. Voit myös lähettää Liiku-passista kuvan liitetiedostona sähköpostilla osoitteeseen kansalaisopisto@porvoo.fi. Muista mainita, mille kurssille olet ilmoittautunut.

Lisätietoa LiiKu-passista   

Maksu ePassilla

Ei koske avoimen yliopiston eikä lasten kursseja. Työnantajan antamat omaehtoiseen kulttuuri- ja liikuntatoimintaan tarkoitetut verovapaat setelit ovat henkilökohtaisia, siksi niillä voi maksaa vain setelin saajan kurssimaksuja.

Jos kansalaisopisto peruu kurssin, joka on maksettu ePassilla, maksun voi siirtää toiselle kurssille tai palauttaa saman kalenterivuoden sisällä.

Liikunta- ja kulttuurisetelit ja -saldot

Maksuvälineenä käy seuraavat liikunta- ja kulttuurisetelit ja -saldot: Smartum, ePassi, TYKY, eazybreak ja Edenred. Setelit ovat henkilökohtaisia ja ne tulee toimittaa Palvelupiste Kompassiin kotiin tulleen laskun eräpäivään mennessä.

Mainituilla maksuvälineillä ei voi maksaa avoimen yliopiston kurssimaksuja.

Kun maksat kurssin Smartum- tai Virikeseteleillä, lähetä siitä tieto sähköpostilla osoitteeseen kansalaisopisto(at)porvoo.fi. Kerro samalla kurssien numerot, jotka aiot maksaa seteleillä.

Seteleitä ja seteleillä maksettuja kurssimaksuja ei palauteta.