Opastukset Runebergin kodissa

Perusopastuksen aikana tutustutaan J. L. Runebergin elämään ja tuotantoon sekä kuullaan perheen elämästä Porvoossa. Sopii sekä aikuis- että lapsiryhmille.

Opastusten kesto on n. 30 min ja hinta 40 €. 

Yhteystiedot ja opasvaraukset:
Puhelin: 040 489 9900 (museon aukioloaikoina)
Sähköposti: runeberg@porvoo.fi

Koululais- ja opiskelijaryhmät

Koululais- ja opiskelijaryhmille varataan koululaisopastus. Sen kesto on n. 30 min ja hinta 60 € sisältäen pääsymaksut koko ryhmältä. Porvoolaisille varhaiskasvatus- ja koululaisryhmille vierailu on maksuton. Pyydämme varaamaan ajan etukäteen.

Fredrika Runeberg

Opastus suuren suomalaisen naisvaikuttajan elämästä, mm. hänen toiminnastaan lehtinaisena ja kirjailijana, äitinä ja yhteiskunnallisena vaikuttajana.

Teemaopastus 60 €.

Puutarhaopastus

Fredrikan puutarha on yksi harvoista säilyneistä 1800-luvun kaupunkipuutarhoista Suomessa. Huolellisesti kunnostettu puutarha kukkii alkukeväästä myöhään syksyyn.

Puutarhaopastus 60 €. Vain kesäkaudella.

Arkea ja juhlaa

Tule kuulemaan Runebergin perheen arjesta ja juhlasta, lempiruoista ja herkuista. Opastuksella tutustumme Fredrikan keittiöaarteisiin ja talousaskareisiin. Muistatko runebergintortun tarinan?

Teemaopastus 60 €.

Joulu Runebergin kodissa

Tule kuulemaan perheen ja 1800-luvun joulunvietosta ja perinteistä. Perheen lahjavärssyjä on tallella ja kuusikin on koristettu.

Teemaopastus 60 €. Vain joulusesongin aikaan.