lauantaisin 13.4., 27.4., 11.5. ja 25.5. klo 12-15
Parsakeittoa L, G
Keitettyä parsaa L, G
Hollandaise-kastiketta L, G
Parmesanlastuja L, G
Kokonaisia katkarapuja M, G
Sinisimpukita kookos-vihreäcurryliemessä M, G
Rhode Island-kastiketta M, G
Aiolia M, G
Katkarapuskagen M, G
Savulohiröra L, G
Varhaisperuna-kananmunasalaattia L, G
Vanhanajan mummon salaattia L, G
Caesarsalaattia L, (G)
Tomaatti-motzzarellasalaattia L, G
Kvinoa-tabboulehsalaatti M, G
Savumunakoisosalaattia L, G
Hummusta M, G
Tzatsikia L, G
Kokonaisena grillattua broileria M, G
Maalaispalvikinkkua M, G
Hapanjuurileipää M
Focacciaa M
Saaristolaisleipää L
Ruskistettua voita L, G
19 € / hlö alkuruokana a la carte-listan pääruoka-annoksiin tai päivän annokseen
32 € / hlö pääruokana.
Buffet + päivän pääruoka + jälkiruoka
42 €