Siirry sisältöön

©-DAY: Virtuaalivierailulla Elina Hirvonen

Kirjailija, toimittaja ja dokumenttielokuvaohjaaja Elina Hirvonen vierailee virtuaalisesti Porvoon pääkirjastossa tiistaina 6.4. klo 18.

Kirjailija, toimittaja ja dokumenttielokuvaohjaaja Elina Hirvonen vierailee virtuaalisesti Porvoon pääkirjastossa tiistaina 6.4. klo 18.

Virtuaalivierailulla Hirvonen käsittelee omia kokemuksiaan ja näkemyksiään luovan työn tekemisestä.

Tapahtuma on osa valtakunnallista ©-DAY-kampanjaa, jonka tarkoituksena on esitellä luovan työn tekijöitä ja heidän työtään. Jokaisen kirjan takana on tekijä. Heidän työnsä lohduttaa, ilahduttaa, kehittää ja luo hyvinvointia. Lukemalla voimme matkustaa paikkoihin, joihin emme muuten pääsisi. Mutta mitä tarvitaan kirjan syntymiseen ja tekijäksi kasvamiseen? Mikä mahdollistaa kirjallisuuden tekemisen Suomessa ja miten tekijänoikeudet liittyvät asiaan?

Virtuaalivierailulla kirjailija esiintyy etäyhteyksillä omasta kodistaan käsin. Vierailua pääsee seuraamaan ennakkoilmoittautumisen kautta.
Mukaan ilmoittaudutaan täyttämällä lomake. Ennakkoilmoittautuminen sulkeutuu 5.4. klo 15 ja maksimiosallistujamäärä on 60 henkilöä.

Tapahtumapäivänä ilmoittautuneelle lähetetään hyvissä ajoin osallistumisohjeet ja linkki, jonka kautta pääsee seuraamaan vierailua omalta laitteelta käsin. Tietokoneen käyttö on suositeltavaa, jolloin mitään ohjelmia ei tarvitse ladata. Jos käytetään mobiililaitetta, ennen tapahtumaa ladataan laitteelle GoToMeeting-sovellus. Virtuaalivierailulle osallistuminen on helppoa, ja kuulijoilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä kirjailijalle. 

Tapahtuma on suomenkielinen. Vierailusta ei jää tallennetta.

©-DAY 25.4.2020 tuo näkyville luovan työn tekijät ja heidän työnsä arvon. Muun muassa lehdissä, museoissa, televisiossa, taidenäyttelyissä ja kirjastoissa näkyvä vihreä väri kuvaa sitoutumista tekijöiden ja heidän oikeuksiensa kannalta vastuulliseen toimintatapaan nyt ja tulevaisuudessa. Osana kampanjaa ©-DAY ja kirjallisuuden tekijänoikeusjärjestö Sanasto rantautuvat kirjastoihin ympäri maan kirjallisuuden tekijöiden kanssa. Kampanjan kotisivut