Siirry sisältöön

Jukolan kisastudio Porvoon torilla 16.6.-18.6.2023

Jukolan viestin oheistapahtuma Jukolan kisastudio järjestetään Visit Porvoon toimesta Porvoon torilla 16.6.-18.6.2023 välisenä aikana. Alueella on suuri näyttö, josta seurataan Jukolan viestiä koko tapahtuman ajan. Ohjelmassa musiikkia, puheenvuoroja ja alueelta saa ruokaa ja juomaa. Osa alueesta on katettu isoilla teltoilla, joten sateen yllättäessä voi kuitenkin nauttia ohjelmasta ja palveluista sekä jännittää kisojen etenemistä. Jukolan kisastudiota juontaa lauantaista sunnuntaihin rennolla otteella, sekä suomeksi että ruotsiksi, urheilutoimittaja Kaj Kunnas.

Perjantaina 16.6. juhlitaan Jukolaa etkoilla klo 18–24!

Kisastudio avataan etkoilla perjantaina 16.6. klo 18.00. Perjantain etkoilla esiintyy Lady Shave, Annika Nord, Stefan Paavola, Frans ja Dj Vesku. Alueen ruoka- ja juomapalvelut avataan samana iltana.

Lauantaina 17.6. avataan Jukolan Kisastudio klo 10 ja kisoja on mahdollista seurata läpi yön

Lauantaina 17.6. kisastudio aukeaa klo 10.00 ja jatkuu yön yli sunnuntain aamuun. Lauantain ohjelma on monipuolinen kattaus musiikkia, puheita, asiantuntijoita ja tietenkin kisatunnelmaa isolta näytöltä.

Lauantain musiikkitarjonnasta vastaa Dj Vesku, Hot Club of Porvoo, Crossfyre ja Frans. Alueella on myös ruoka- ja juomapalvelut avoinna koko tapahtuman ajan.

Sunnuntaina 18.6. jaksetaan vielä nauttia ohjelmasta ja musiikista sekä onnitellaan voittajia

Sunnuntaina 18.6. alkaa varsinainen ohjelma taas klo 10.00 ja jatkuu siihen saakka, kunnes Jukolan viestin kisapaikka Epoossa suljetaan. Sunnuntaina musiikista vastaa Hot Club of Porvoo, Stefan Paavola ja DJ Vesku.

Kisastudion tarkempi aikataulu julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Muutokset ovat mahdolliset.

Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy. Alueella on istumapaikkoja ja pystypöytiä, ylimääräisiä roska-astioita ja yleisövessoja. Alueella on järjestyksenvalvonta. Tapahtuman meluhaitat pyritään pitämään mahdollisimman alhaisina ja erityisesti ilta ja yöaikaan vahvistettu ääni on hyvin matalalla.

Bussilla kisapaikalle ja takaisin keskustaan – Maksuton nonstop bussikuljetus 17.6.-18.6.2023

Kisastudion tapahtumajärjestelyt eivät vaikuta liikenteeseen ja on hyvä muistaa, että Jukola-bussi kulkee torin kulmalta Epooseen Jukolan kilpailukeskukseen. Jukola-bussin lähtöpaikka on Porvoon linja-autoaseman ja torin vieressä Raatihuoneenkadulla, Kaupungintalon edessä. Bussit kulkevat la 17.6. klo 9.00 alkaen joustavasti 20 min välein ja ruuhka-aikaan nonstoppina klo 22.00 asti.

La 17.6. klo 22.00 – su 18.6. klo 9.00 bussi kulkee tunnin välein tasatunnein. Su klo 9.00 alkaen joustavasti 20 min välein ja ruuhka-aikaan nonstoppina klo 16.00 asti. Matka kilpailukeskukseen kestää n. 20 min. Bussit lähtevät kilpailukeskuksesta takaisin Porvooseen heti, kun pysäkillä odottavat matkustajat ovat päässeet kyytiin.