Siirry sisältöön

Koppari-chat tarjoaa nuorille neuvontaa, apua ja tukea verkossa

Nuorten neuvonta- ja ohjauspiste Porvoon Ohjaamo, palvelee nuoria myös verkossa, Koppari-chatin muodossa.

Nuorten neuvonta- ja ohjauspiste Porvoon Ohjaamo, palvelee nuoria myös verkossa, Koppari-chatin muodossa.

Sen avulla saat kaikki samat palvelut, joita Ohjaamo tarjoaa.

Koppari-chat tarjoaa neuvoa, apua ja tukea kaikille alle 30-vuotiaille nuorille. Ohjaamon työntekijät päivystävät Koppari-chatissa maanantaista torstaihin kello 12.30–16.00. Koronarajoitusten vuoksi Ohjaamo palvelee ensisijaisesti etänä ja ajanvarauksella.

– Chatissa nuoret kohdataan rauhallisesti, turvallisesti ja anonyymisti.  Nuorten asiat ja ajatukset ovat meille tärkeitä. Esimerkiksi asuminen, raha, työ tai työttömyys, opiskelu, terveys ja mielen hyvinvointi voivat olla sellaisia asioita, jotka mietityttävät ja herättävät kysymyksiä, kertovat Leena Thesleff ja Erika Lindholm Ohjaamosta.

– Vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin, keskustelemme ja ohjaamme tarvittaessa muihin tarvittaviin palveluihin tai muille asiantuntijoille, kuten esimerkiksi asumisohjaajille tai maahanmuuttajatyöntekijälle, Thesleff ja Lindholm jatkavat.

Peruspalveluvalikon lisäksi maanantaisin chatissa on tarjolla seksuaalineuvontaa, jolloin Ohjaamotyöntekijä ja seksuaaliterapeutti Leena Thesleff vastaa seksuaalisuuteen, sukupuolen kokemukseen, ihmissuhteisiin ja tunteisiin liittyviin kysymyksiin muiden asioiden lisäksi.

Tiistaina puolestaan on tarjolla terveysneuvontaa, jolloin Ohjaamotyöntekijä ja terveydenhoitaja Erika Lindholm vastaa terveysaiheisiin kysymyksiin.

Koppari-chatin kautta löytyy runsaasti muitakin Porvoossa toimivia nuorille suunnattuja palveluita. Chattiin pääsee myös kaupungin verkkosivujen kautta Ohjaamo 

Yhteystiedot:

Ohjaamo Porvoo
ohjaamo@porvoo.fi
040 676 1442
koppari.fi/porvoo

Ohjaamotyöntekijä Leena Thesleff
leena.thesleff@porvoo.fi, 040 190 5736

Ohjaamotyöntekijä Erika Lindholm
erika.lindholm@porvoo.fi, 040 611 6976
Jag betjänar även på svenska!

Nuorisotyöntekijä Juha Westerlund
juha.westerlund@porvoo.fi, 040 084 0474

Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse, soittamalla, viestillä (myös WhatsApp) tai Ohjaamon sosiaalisen median kanavien kautta.
Facebook, Instagram, Snapchat – ohjaamoporvoo