Siirry sisältöön

Matkailuneuvontaa saa jatkossa Kompassista

Porvoossa matkailuneuvontaa saa jatkossa Kompassista. Kesällä matkailuneuvontaa saa lisäksi kiertäviltä kesähelpeiltä ja infokontista. Taidetehtaalla ei siis enää ole kaupungin virallista matkailuneuvontaa.

Löydä Porvoo pyöräillen

Kompassi on tarjonnut matkailijoille neuvontaa aikaisemminkin. Kaupungin organisaatiouudistuksen yhteydessä matkailijoiden asiakaspalvelu keskitetään kokonaan Kompassiin huhtikuusta alkaen. Neuvontaa annetaan siis edelleen paikan päällä, mutta jatkossa Kompassi huolehtii myös mm. matkailijoiden puhelinneuvonnasta sekä neuvonnasta sähköisiä kanavia pitkin.

– Kesäkaudella matkailuneuvontaa saa myös tuttuun tapaan kiertäviltä kesähelpeiltä. Tänä vuonna juhannuksesta alkaen kokeilussa on myös matkailijoiden infokontti Rihkamatorilla, Vanhan Porvoon yrittäjien toiveen mukaisesti. Tämä lisää matkailuneuvonnan näkyvyyttä Rihkamatorilla, markkinointi- ja asiakaspalvelupäällikkö Raila Lassila kertoo.

Matkailun kehittämisestä ja matkailumarkkinoinnista, sekä esim. matkailuesitteen tuottamisesta vastaa kaupungin matkailu- ja tapahtumapalvelut.

Vanhoissa matkailun sähköpostiosoitteessa ja puhelinnumerossa on edelleen ohjaus Kompassiin.

Kompassin asukas- ja matkailuneuvonnan yhteystiedot: