Siirry sisältöön

Ohjaamo goes Grand! Maksuton rekrytointi- ja koulutustapahtuma lokakuussa

Ohjaamo Porvoo järjestää lokakuun 10. päivänä kulttuuritalo Grandissa maksuttoman rekry- ja koulutustapahtuman.

Ihmisiä puistossa.

Tapahtumassa kävijä pääsee keskustelemaan useiden työnantajien ja oppilaitosten edustajien kanssa esimerkiksi avoinna olevista työpaikoista tai koulutusmahdollisuuksista. Messumaisessa tapahtumassa on myös mahdollisuus tutustua erilaisiin työnhaussa, arjessa ja yrittäjyydessä auttaviin palveluihin.
Tapahtumaan saapuu 11 työnantajaa, kuusi oppilaitosta, yhdeksän arkeen tukea antavaa ja kolme yrittäjyyteen apua tarjoavaa tahoa esittelemään palveluitaan.


Mukana entinen huippunyrkkeilijä Elina Gustafsson

Tapahtumassa on mukana entinen huippunyrkkeilijä Elina Gustafsson, joka iltapäivän puheenvuorossaan kertoo oman tarinansa.
– Elinan motivoiva puheenvuoro korostaa oman itsensä tuntemisen voimaa ja omien rajojen määrittämistä, sekä omasta elämästään vastuun ottamista. Tavoitteet on mahdollista saavuttaa, ja unelmat tehdä todeksi, kun on valmis tekemään lujasti töitä, löytämään tukiverkkonsa ja kohtamaan rohkeasti haasteet. Keskellä myrskyäkin, on luotettava omaan sisimpäänsä, kertoo ohjaamokoordinaattori Leena Thesleff.
Vaikka tilaisuus on pääasiallisesti suunnattu alle 30-vuotiaille nuorille, vierailijat kaikissa ikäryhmissä ovat tervetulleita. Kahvitarjoilu.

Ohjaamo goes Grand:

  • Kulttuuritalo Grandissa.
  • tiistaina 10.10. klo 14–18.
  • Elina Gustafssonin puheenvuoro klo 16.
  • Tapahtuma on maksuton.

Ohjaamon syksyn koulutukset

Ohjaamo tarjoaa loka- ja marraskuussa alle 30-vuotiaille porvoolaisille työllistymistä edistäviä lyhytkortti- ja passikoulutuksia edullisella 10 euron osallistumismaksulla.

  • Työturvallisuuskorttikoulutus lauantaina 14.10.
  • Tulityökorttikoulutus lauantaina 28.10. klo 9–17 Ohjaamossa.
  • Hygieniapassikoulutus lauantaina 11.11. klo 9–14 Pomo-talossa.

Kaikkiin koulutuksiin ilmoittaudutaan ennakkoon Ohjaamossa ja osallistumismaksut maksetaan käteisellä ilmoittautumisten yhteydessä. Koulutukset toteutetaan suomeksi. Kaikkiin koulutuksiin mahtuu korkeintaan 30 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutuksiin kuuluvien testien tekeminen edellyttää voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen esittämistä.

Ohjaamo on kaikkien alle 30-vuotiaiden matalan kynnyksen ohjaus-, neuvonta- ja palvelupiste WSOY-talossa (Mannerheiminkatu 20 E).