Siirry sisältöön

Tervetuloa miettimään tulevaisuuden sosiaali- ja terveyspalveluja!

Itäisen Uudenmaan kunnat ovat käynnistäneet ”Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyspalvelut itäisellä Uudellamaalla” -hankekokonaisuuden, jossa vahvistetaan kuntien jo tekemää yhteistyötä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Hankkeissa kehitetään alueen asukkaiden peruspalveluita, painopisteenä mm. asiakkaiden neuvonta, ohjaus ja tarpeiden tunnistamisen matalalla kynnyksellä. Hankkeissa luodaan uusia alueellisia toimintamalleja kuntalaisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi. 

− Huhtikuussa järjestetään kolme etätyöpajaa kuntalaisille, sekä järjestöjen ja yhdistysten edustajille. Haluamme kertoa käynnissä olevasta työskentelystä ja tavoitteista, sekä saada kuntalaisten näkemyksiä kehittämisen tueksi, kertoo hankepäällikkö Jaana Forslund.

− Haluamme kehittää palveluita asiakaslähtöisesti, siksi kuntalaisten ja järjestöjen edustajien osallistuminen kehittämistyöhön on tärkeää, jatkaa sosiaali- ja terveysjohtaja Ann-Sofie Silvennoinen.

Työpajat järjestetään kolmena peräkkäisenä maanantaina alkaen 12. huhtikuuta klo 15–17 Teamsin välityksellä. Osallistua voi joko yhteen tai useampaan tilaisuuteen.