Siirry sisältöön
ilmoittautuminen -

Tule mukaan liikkumaan! Ilmoittautuminen liikuntaryhmiin alkaa tiistaina 16.8.

Ilmoittautuminen Porvoon kaupungin liikuntapalveluiden liikuntaryhmiin alkaa liikunnan verkkosivuilla tiistaina 16. elokuuta kello 9.

nainen solmimassa lenkkitossuja

Matalan kynnyksen liikuntaryhmät ovat tarkoitettu kaiken ikäisille aikuisille ja senioreille. Tarjoamme tänä syksynä uutuuksina muun muassa ryhtijumppaa, voimajumppaa ja tanssillista tasapainoharjoittelua.

Lavis palaa sittenkin

Aiemmin julkaistun liikuntaryhmien esitteen tiedoista poiketen ohjelmistoon saadaan takaisin myös suosittu Lavis- lavatanssijumppa. Lavis-tunnit jatkuvat 7.9. alkaen myös Kokonhallilla keskiviikkoisin klo 10!

Tasapainoa pääsee harjoittamaan jälleen tasapainokoulussa, joita tulevalla kaudella järjestetään Pormestarinkadun liikuntatilassa, urheiluhallilla sekä Kantele-talolla.

Lapsille ja nuorille on luvassa ninjamaisia liikuntakerhoja, kiipeilykurssia sekä nuorille toiminnallista harjoittelua ohjatusti.

Tuolijumppaa läsnä ja etänä

Tulevana kautena järjestämme uutuutena myös tuolijumppaa, joka toteutetaan hybridituntina uimahallin liikuntasalissa fysioterapeutin johdolla. Hybriditunti mahdollistaa tunnille osallistumisen vaikkapa kotisohvalta. Linkki etätunnille julkaistaan aina viikoittain liikunnan verkkosivulla. 

Mistä lisätietoa?

Ilmoittaudu liikuntaryhmiin Porvoon kaupungin liikuntapalveluiden verkkosivuilla. Verkkosivuilta löydät myös tarkat ilmoittautumisohjeet, lisätietoa tuntien sisällöstä ja ohjaajista.