Hoppa till innehåll
gympa -

Kom med och motionera! Anmälan till motionsgrupper börjar tisdag 16.8

Anmälan till de motionsgrupper som ordnas av Borgå stads idrottstjänster börjar på idrottstjänsternas webbsida tisdagen den 16 augusti klockan 9.

nainen solmimassa lenkkitossuja

Motionsgrupperna med låg tröskel är avsedda för vuxna och seniorer i alla åldrar. Som nyheter erbjuder vi denna höst bland annat hållningsjumpa, styrkejumpa och balansträning med hjälp av dans.

Lavis återvänder trots allt

Till skillnad från vad som står i idrottstjänsternas broschyr får vi också tillbaka den populära logdansgymnastiken Lavis. Lavistimmarna fortsätter från 7.9 i Kokonhallen på onsdagar kl. 10!

Balans kan man igen träna i balansskolorna som denna verksamhetsperiod ordnas i motionslokalen på Borgmästargatan, i Idrottshallen och i Kantelehuset.

För barn och unga ordnas ninjamotionsklubbar och klättringskurser och för unga ordnas också handledd funktionell träning.

Stoljumpa på plats eller på distans

Denna verksamhetsperiod ordnas som nyhet även stoljumpa som en hybridtimme, som leds av en fysioterapeut i simhallens gymnastiksal. Eftersom det är fråga om en hybridtimme kan du delta på plats eller fast hemma i din egen soffa. En länk till distansjumpan publiceras varje vecka på idrottstjänsternas webbsidor. 

Var får jag mera information?

Anmäl dig till motionsgrupperna på webbsidorna för Borgå stads idrottstjänster. På webbsidorna hittar du också noggrannare anvisningar om anmälan och mera information om timmarnas innehåll och instruktörer.