Siirry sisältöön

Venepaikkojen haku on käynnissä

Porvoon kaupungin venepaikkojen haku on käynnistynyt. Ennen 19. maaliskuuta saapuneet hakemukset käsitellään keskitetysti viikolla 12. Viime kauden venepaikan voi uusia maksamalla laskun.

Venelaituri.

Porvoon kaupungilla on yhteensä noin 1 000 vuokrattavaa venepaikkaa Porvoonjoen varrella, Gammelbackassa, Hamarissa, Tolkkisissa, Kråkössä, Kulloossa, Jakarissa, Virvikissä ja Skepparsissa. Sannaisten venepaikat on poistettu käytöstä.

Venepaikat on tarkoitettu ensisijaisesti porvoolaisille yksityishenkilöille ja yrityksille.

– Länsirannalle Aleksanterinkadun sillan pohjoispuolelle on valmistunut 19 venepaikkaa. Nämä soveltuvat 7–9 metrin pituisille veneille, kertoo työnjohtaja Janita Pihlaja-Wickholm.

Venepaikan hakeminen, uusiminen tai vaihtaminen

Venepaikan haltijalla on mahdollisuus uusia vanha paikkansa, jos hän täyttää edelleen vuokrausehdot ja maksaa kotiin lähetetyn laskun eräpäivään mennessä. Laskut erääntyvät 1.3.2023 ja asiasta on ennakkotiedotettu sähköpostitse. Laskut on lähetetty ja niiden odotetaan saapuvan asiakkaille viimeistään perjantaina 24. helmikuuta. Jos lasku ei ole saapunut ennen eräpäivää, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen venepaikat@porvoo.fi.

Venepaikan vaihtolistalla olevat saavat laskunsa maaliskuussa.

Uudet hakijat voivat hakea venepaikkoja jatkuvasti. Hakemukset käsitellään keskitetysti viikolla 12. Viikon 12 jälkeen tulleet hakemukset käsitellään viikon sisällä.

Toukokuun alusta alkaen myös ulkopaikkakuntalaisille vuokrataan venepaikkoja. Hakemuksen voi jättää heti.