Hae näyttelyaikaa

Porvoon Taidehallin ja Galleria Vanhan Kappalaisentalon näyttelyaikojen haku on avoin yksittäisille taiteilijoille ja taiteilijaryhmille. Molemmat tilat sopivat erilaisen taiteen esittelyyn. Toiminnasta vastaa kulttuuripalvelut.

Vuoden 2020 näyttelyiden hakuaika on 1.-30.4.2019. 

Galleria Vanhassa Kappalaisentalossa järjestetään kesä-elokuussa 2020 taidenäyttely, jonka toteutukseen otetaan vastaan suomalaisia design- tai arkkitehtuuriteemaisia näyttelyhakemuksia.

Hakemukset tulee lähettää 30. huhtikuuta mennessä osoitteeseen: Porvoon Taidehalli, Porvoon kaupunki, PL 23, 06101 Porvoo. Viimeisen palautuspäivän postileima hyväksytään.

Näyttelyhakemus

Tee hakemus täyttämällä lomake - Näyttelyhakemuslomake

Hakemukseen tulee liittää:

  • Näyttelysuunnitelma, josta käy ilmi tilan käyttö, mahdollinen näyttelyn teema ja esille tulevat teokset. Jos teokset eivät ole valmiina, työsuunnitelma riittää.
  • Taiteilijan tai taiteilijaryhmän ansioluettelo(t).
  • Portfolio tai kuvia/printtejä max 5 kpl, USB-tikku tai DVD vain jos kyseessä on mediataideteos.

Hakemusmateriaali palautetaan vain, jos mukaan on liitetty tarvittavilla postimerkeillä varustettu palautuskuori osoitetietoineen.

Valinnat tekee näyttelytoimikunta hakemusten perusteella. Toimikuntaan kuuluu kolme nykytaiteen ammattilaista sekä kulttuuripalveluiden edustajat. Valinnasta ei voi valittaa.

Porvoon Taidehalli

Näyttelytila pinta-alaltaan 164 m2 sijaitsee Taidetehtaan toisessa kerroksessa. Tilassa toimii myös taidelainaamo Konsta ja Yrjö A. Jäntin taidekokoelma. Näyttelyaika on kolme viikkoa, vuokra 500 euroa. Kesänäyttelyn aika on 2 kuukautta, vuokra 800 euroa. Taidehalli ei peri myyntiprovisiota. Lisätietoa: Henrik Lindqvist, näyttelykoordinaattori / Porvoon Taidehalli, puh. 040 489 1610, henrik.lindqvist@porvoo.fi.

Galleria Vanha Kappalaisentalo

Kappalaisentalo sijaitsee keskeisellä paikalla Vanhassa Porvoossa Raatihuoneentorin laidalla. Gallerian pinta-ala on 100 m2 ja se jakautuu neljään valoisaan huoneeseen. Näyttelyaika on kolme viikkoa, vuokra 400 euroa. Kesänäyttelyn aika on 3 kuukautta, vuokra 800 euroa. Galleria ei peri myyntiprovisiota. Lisätietoa: Sini Kallio, kulttuurikoordinaattori / Galleria Vanha Kappalaisentalo, puh. 040 676 3005, sini.kallio@porvoo.fi.

Tutustu näyttelytiloihin

Taiteen edistämiskeskuksen kokoama näyttelytilaopas esittelee Uudenmaan ja Itä-Uudenmaan alueen näyttelytiloja.
Uudenmaan näyttelytilaopas