Hae näyttelyaikaa

Porvoon Taidehallin ja Galleria Vanhan Kappalaisentalon näyttelyaikojen haku on avoin yksittäisille taiteilijoille ja taiteilijaryhmille. Molemmat tilat sopivat erilaisen taiteen esittelyyn. Toiminnasta vastaa kulttuuripalvelut.

Vuoden 2021 näyttelyiden hakuaika on poikkeuksellisesti 1.-31.8.2020.

Hakemukset tulee lähettää 31. elokuuta mennessä osoitteeseen: Porvoon Taidehalli, Porvoon kaupunki, PL 23, 06101 Porvoo tai sähköpostitse pdf-tiedostona taidehalli@porvoo.fi. Viimeisen palautuspäivän postileima hyväksytään.

Näyttelyhakemus

Tee hakemus täyttämällä lomake. Näyttelyhakulomake

Hakemukseen tulee liittää:

  • Näyttelysuunnitelma, josta käy ilmi tilan käyttö, mahdollinen näyttelyn teema ja esille tulevat teokset. Jos teokset eivät ole valmiina, työsuunnitelma riittää.
  • Taiteilijan tai taiteilijaryhmän ansioluettelo(t).
  • Portfolio tai kuvia/printtejä max 5 kpl, USB-tikku tai DVD vain jos kyseessä on mediataideteos.

Hakemusmateriaali palautetaan vain, jos mukaan on liitetty tarvittavilla postimerkeillä varustettu palautuskuori osoitetietoineen.

Valinnat tekee näyttelytoimikunta hakemusten perusteella. Toimikuntaan kuuluu kolme nykytaiteen ammattilaista sekä kulttuuripalveluiden edustajat. Valinnasta ei voi valittaa.

Porvoon Taidehalli

Näyttelytila pinta-alaltaan 183 m2 sijaitsee Taidetehtaan toisessa kerroksessa. Tilassa toimii myös kauppa, taidelainaamo Konsta, Yrjö A. Jäntin taidekokoelma ja mediataiteen näyttelytila Fikka. Näyttelyaika on kolme viikkoa, vuokra 500 euroa. Taidehalli ei peri myyntiprovisiota. Lisätietoa: Henrik Lindqvist, näyttelykoordinaattori / Porvoon Taidehalli, puh. 040 489 1610, henrik.lindqvist@porvoo.fi.

Galleria Vanha Kappalaisentalo

Kappalaisentalo sijaitsee keskeisellä paikalla Vanhassa Porvoossa Raatihuoneentorin laidalla. Gallerian pinta-ala on 100 m2 ja se jakautuu neljään valoisaan huoneeseen. Näyttelyaika on kolme viikkoa, vuokra 400 euroa. Galleria ei peri myyntiprovisiota. Lisätietoa: Sini Kallio, kulttuurikoordinaattori / Galleria Vanha Kappalaisentalo, puh. 040 676 3005, sini.kallio@porvoo.fi.

Tutustu näyttelytiloihin

Taiteen edistämiskeskuksen kokoama näyttelytilaopas esittelee Uudenmaan ja Itä-Uudenmaan alueen näyttelytiloja.
Uudenmaan näyttelytilaopas