Siirry sisältöön

Pelit ja tarinat

Kirjaston leirillä pelataan lautapelejä, ulkopelejä ja digitaalisia pelejä. Tarinoimme yhdessä ja luomme yhteisen pelin.

Leirin esittely

Milloin: ma-pe 13.-17.6.2022
Missä: Porvoon pääkirjastossa ja ulkona kirjaston lähiympäristössä
Ikäryhmä: 1.-2. -luokkalaiset
Päivittäinen leiriaika: 9-15 (8-16)
Osallistujamäärä: 14 (kaksikielinen leiri)
Hinta: 60€

Leirillä pelataan lautapelejä, ulkopelejä ja digitaalisia pelejä. Tarinoimme yhdessä ja luomme yhteisen pelin. Leiri järjestetään pääkirjaston uudella lastenosastolla. Hyödynnämme myös kirjaston uuden pajan laitteiden tuomia mahdollisuuksia. Liikumme ja pelaamme myös ulkona kirjaston kauniissa lähiympäristössä.

Leirillä ovet avataan aamuisin klo 8. Varsinainen ohjelma-aika on klo 9-15. Leiripäivä päättyy klo 16.

Osallistumismaksu 60 € sisältää leirimateriaalin, leirilounaan kirjaston kahvilassa, välipalan ja tapaturmavakuutuksen (vain porvoolaiset) leirin aikana.

Järj. Porvoon kaupungin kirjastopalvelut 

Ilmoittautuminen

Leirin osallistujamäärä on täynnä.

Ilmoittautumisehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Seuraamme ilmoittautumisia ja vahvistamme mahdollisimman pian, että olet saanut leiripaikan tai varapaikan. Mikäli leiri täyttyy ilmoitamme tästä myös kaupungin kesätoiminnan verkkosivuilla.

Peruutukset on tehtävä viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen leiriä. Tämän jälkeen maksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Mikäli et käytä sähköpostia niin ilmoitathan osoitekohtaan ei.ole@ei.ole Paperilasku tulee kaupungin laskutuksen kautta. Peruutusasioissa ottakaa yhteyttä sanni.saarinen@porvoo.fi. Ilmoittautujalta kerätään yhteystiedot tapahtuman turvallisen järjestämisen takaamiseksi. Tietoja ei luovuteta markkinointitarkoituksiin tai kolmansille osapuolille. Ilmoittautuessasi annat luvan tietojesi käsittelyyn osallistumisesi hoitamiseksi. Tapahtuman jälkeen tiedot hävitetään.

Lisätietoja:

Frej Feodoroff

Pedagoginen informaatikko

Sanni Saarinen

Kirjastonhoitaja, Tapahtumat ja näyttelyt