Siirry sisältöön

Anders Lindholm-Ahlefelt valittiin Porvoon kulttuuri- ja vapaa-aikajohtajaksi

Kauppatieteiden maisteri Anders Lindholm-Ahlefelt on valittu Porvoon kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikajohtajaksi.

Kauppatieteiden maisteri Anders Lindholm-Ahlefelt on valittu Porvoon kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikajohtajaksi.

Lindholm-Ahlefelt siirtyy tehtävään Kauniaisten kulttuuri- ja vapaa-aikapäällikön paikalta.

Lindholm-Ahlefeltillä on laaja kokemus kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluista, hyvät verkostot ja erityisesti kehittämiseen liittyvistä tehtävistä. Aiemmin hän on työskennellyt mm. Vantaan kaupungin sivistystoimen kehittämispäällikkönä ja projektipäällikkönä laajoissa kehittämishankkeissa.

– Odotan tehtävää innolla ja mielenkiinnolla. Porvoo on oikea rannikon helmi, jossa historia kohtaa nykypäivän, ja kaupungilla on kaikki edellytykset olla Suomen paras paikka elää ja toimia, arjessa ja juhlassa, Anders Lindholm-Ahlefelt kuvailee.

Kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja vastaa sivistystoimen johdossa Porvoon kaupungin strategian mukaisesta kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden johtamisesta, taloudesta, toiminnasta ja tehtäväalueen kehittämisestä. Hän raportoi toiminnasta sivistysjohtajalle. Henkilöstöä on noin 300.

Tehtäväalueeseen kuuluvat kuusi toimintayksikköä: kirjasto-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut sekä taiteen perusopetuksen ja vapaan sivistystyön oppilaitosten alueelliset palvelut. Kulttuuri- ja vapaa-aikajohtajan ja yksikköjen tukena on myös muuta hanke-, viestintä- ja hallintohenkilökuntaa. Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut tekee laajaa yhteistyötä 3. sektorin, alan sidosryhmien ja yrittäjien kanssa. Kaikki palvelut ovat kaksi- tai useampikielisiä.

Lindholm-Ahlefelt aloittaa tehtävässään toukokuun alussa.

Kulttuuri- ja vapaa-aikajohtajan viran hakuaika päättyi 22. tammikuuta. Virkaan tuli 21 hakemusta.