Siirry sisältöön

Avoin varhaiskasvatus käynnistyy 11. elokuuta

Avoimien varhaiskasvatuspalveluiden toiminta käynnistyy keskiviikkona 11. elokuuta alkaen.

Avoimien varhaiskasvatuspalveluiden toiminta käynnistyy keskiviikkona 11. elokuuta alkaen.

Toiminta järjestetään terveysturvallisesti vallitseva koronatilanne huomioiden. 

Perhepuistojen ulkotoimintaa järjestetään Perhetupa Ilonan piha-alueella Pappilanmäellä sekä Perhepaikka Familin piha-alueella Gammelbackassa, kummassakin kahtena aamupäivänä viikossa 3 tuntia kerrallaan. Henkilömäärä on rajattu 50 henkilöön kerralla. Perhepuistojen aikana wc-tilat ovat käytössä.

Vauvatreffikset alle 2-vuotiaiden perheille alkavat ulkotoimintana Ilonan ja Familin piha-alueilla, kummassakin paikassa yhtenä päivänä viikossa 2 tuntia kerrallaan. Henkilömäärä on rajattu 50 henkilöön kerralla. Ulkotreffiksen aikana wc-tilat ovat käytössä ja huoltaja voi käydä sisätiloissa esim. syöttämässä lasta siihen osoitetussa erillisessä tilassa.

Huoltajia suositellaan vahvasti käyttämään kasvomaskia oleskellessaan perhepuistossa ja vauvatreffiksessä sekä huolehtimaan käsihygieniasta ja turvaväleistä.

Kerhoja järjestetään 2–5-vuotiaille lapsille kolmen päiväkodin tiloissa sekä Perhetupa Ilonassa ja Perhepaikka Familissa. Kerhoon haetaan sähköisesti ja kerhoon voi osallistua kahtena päivänä viikossa. Kerhojen henkilökunta vastaanottaa lapset kerhon pihassa ja huoltajat hakevat lapset pihasta. Jos huoltajan on tarvetta käydä kerhon sisätiloissa, suositellaan vahvasti maskin käyttöä sekä huolehtimaan käsihygieniasta ja turvaväleistä. Lasten kanssa toimitaan 3 tunnin kerhoajasta noin 2 tuntia ulkona ja tunti sisällä.