Siirry sisältöön

Ilmoittautuminen elokuun uimakouluihin alkaa

Porvoon uimahalli avataan jälleen maanantaina 3. elokuuta. Rajoitukset ja turvallisuusohjeet tarkennetaan ensi viikolla.

Porvoon uimahalli avataan jälleen maanantaina 3. elokuuta. Rajoitukset ja turvallisuusohjeet tarkennetaan ensi viikolla.

Uimahallissa järjestetään eritasoisia uimakouluja lapsille 3.-11. elokuuta. Ilmoittautuminen uimakouluihin alkaa maanantaina 27. heinäkuuta klo 12.00 internetissä osoitteessa www.porvoo.fi/uimakoulut

Järjestettäviä uimakouluryhmiä ovat:

  1. alkeis 1, alkeis 2 ja jatkouimakoulut 5–6-vuotiaille lapsille
  2. alkeis- ja jatkouimakoulut kouluikäisille lapsille
  3. tekniikkaryhmät 5 vuotta ja vanhemmille lapsille

Uimakoulut kokoontuvat yhteensä 7 kertaa.  

Uimaopetusta halutaan tarjota mahdollisimman monelle lapselle, joten saman lapsen voi ilmoittaa vain yhteen uimakouluryhmään tai yhdelle varapaikalle.

Koronatilanteen takia ryhmäkoot ovat hieman pienemmät kuin yleensä ja uimakouluissa noudatetaan voimassa olevia ohjeistuksia. Ennen uimakoulun alkua osallistujille lähetetään tarkemmat ohjeet siitä, miten uimakouluun tullessa ja sen aikana toimitaan.

Internetin kautta tapahtuvassa sähköisessä ilmoittautumisessa tarvitaan seuraavat tiedot: lapsen nimi, osoite, huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite (ei pakollinen).

Lisätietoja ryhmistä sekä ilmoittautumisesta saa www.porvoo.fi/uimakoulut tai numerosta 040 584 3764 (ma-pe klo 8-16).

Syksyn uimakouluihin ilmoittautuminen alkaa elokuun puolivälin jälkeen.

Lisätietoja:

liikuntasihteeri Sirpa Ekblom
puh. 040 584 3764
sirpa.ekblom@porvoo.fi