Siirry sisältöön
hyväntekeväisyys -

Jaa joulumieltä jo nyt eJoulupuu-keräyksen avulla

Joulun lähestyessä monilla herää halu jakaa joulumieltä. Porvoolaisten vähävaraisten perheiden lapsia ja nuoria voi myös tänä vuonna auttaa lahjoittamalla sopivaksi katsomansa summan eJoulupuu -palvelun kautta.

Porvoon kaupunki, Porvoon suomalainen seurakunta sekä Borgå svenska Domkyrkofösamling järjestävät keräyksen yhdessä jo kolmatta kertaa.

Tämä tapa auttaa on saavuttanut suuren suosion. Keräyksen kautta lahjoitettiin jouluksi 2021 yhteensä 9 133 euroa porvoolaisten lasten ja nuorten hyväksi. Raha muuntautui lahjakorteiksi, joita jaettiin ripeästi perheille.

 – Lapsiperheet ovat kiitelleet tätä toimintamallia ja lapset ovat läheistensä avulla saaneet toivelahjojaan, palvelupäällikkö Kristina Huopalainen Porvoon kaupungilta kertoo.  Jatkamme yhteistyötä ja suosittelemme, että mahdollisimman moni antaisi lahjakortin sähköisesti eJoulupuu -palvelun kautta tänäkin vuonna.

Lahjoitetuilla varoilla hankitaan paikallisten yritysten joululahjakortteja, jotka seurakuntien diakoniatyö ja kaupungin sosiaalitoimi jakaa perheille. Lahjoituksia voi tehdä 25.12.2022 asti.

Toimi näin:

  • mene sivustolle https://ejoulupuu.fi/
  • valitse Porvoo
  • lahjoita verkkopankin tai
  • MobilePay-sovelluksen avulla, numero 12528
  • jos lahjoitat yrityksen nimissä, voit pyytää kirjanpitoon soveltuvan laskun eJoulupuu-sivulla olevan lomakkeen kautta.

Kirkko Porvoossa vastaa Porvoon eJoulupuusta ja Porvoon kaupunki on yhteistyössä mukana. Taustaorganisaationa mukana myös Joulupuu ry. Keräyksen hallinnollinen vastuu on Kotimaanavulla (keräyslupa RA/2020/639).

 – Lahjoituksia voi edelleen myös toimittaa suoraan Perhekeskukseen, mutta asiasta on sovittava etukäteen toimistosihteeri Micaela Nordgrenin kanssa (puh. 040 4899 591, micaela.nordgren@porvoo.fi), täydentää Kristina Huopalainen.