Siirry sisältöön

Kampanja Kukkaväriloistoa turvakodin ulkopihalle käynnistyi

Hienon vastaanoton saanutta Kukkaväriloistoa turvakodin ulkopihalle- kampanjaa jatketaan myös tänä kesänä. Kampanja käynnistyi maanantaina 1. kesäkuuta ja se päättyy sunnuntaina 21. kesäkuuta.

Hienon vastaanoton saanutta Kukkaväriloistoa turvakodin ulkopihalle- kampanjaa jatketaan myös tänä kesänä. Kampanja käynnistyi maanantaina 1. kesäkuuta ja se päättyy sunnuntaina 21. kesäkuuta.

Turvakoti on yhdessä Porvoon Kukkatalon kanssa tehnyt toive- ja tarvelista eri kukista, yrteistä ja marjoista. Kampanjaan voi osallistua oman taloudellisen tilanteensa mukaan esimerkiksi ostamalla yhden kukka- tai metsämansikkataimenen. Kampanjan päätyttyä kaikki lahjoitetut kukat ja taimet toimitetaan turvakodille, jossa ne istutetaan asiakkaiden iloksi kukkapenkkeihin ja ruukkuihin. 

– Sisäpihan viihtyisyys on turvakodin asiakkaille tärkeä. Se antaa heille mahdollisuuden ulkoiluun turvakodissa olon aikana. Tilanteissa, joissa asiakkaat ja heidän lapsensa eivät turvallisuussyistä voi liikkua lainkaan turvakodin ulkopuolella, sisäpihan tärkeys korostuu entisestään, sanoo turvakodin vs. esimies Marika Johansson. 

– Lapset ovat erityisen viehättyneitä, kun pystyivät osallistumaan kukkien ja kasvien kasteluun ja hoitoon sekä saavat itse poimia ja maistella tuoreita marjoja, yrttejä ja tomaatteja suoraan pihalta pitkälle syksyyn kertoo turvakodin vs. esimies Marika Johansson. 

Turvakoti on tarkoitettu lähisuhdeväkivaltaa kohdanneille ja sen uhan alla eläville iästä ja sukupuolesta riippumatta. Turvakoti on kodinomainen paikka, jossa saa suojan väkivallalta ja apua väkivallan loppumiseksi. Turvakotipalvelu on asiakkaalle maksuton ja turvakotiin voi tulla oma-aloitteisesti mihin vuorokauden aikaan tahansa. Turvakodissa on henkilökuntaa aina paikalla. Porvoon turvakoti 24/7 puh. 0400 664 932. 

Lisätietoja: 

Marika Johansson, Porvoon turvakodin vs. esimies
puh. 040 676 7875
marika.johansson@porvoo.fi