Siirry sisältöön

Kaupunginvaltuuston päätökset 26.2.2020

Erot luottamustoimista

Kaupunginvaltuusto päätti yksimielisesti myöntää Oskari Kaupille eron rakennus- ja ympäristölautakunnan varajäsenyydestä ja valita Ville Matti Ojalan uudeksi varajäseneksi hänen tilalleen.

Kaupunginvaltuusto päätti yksimielisesti myöntää Hanna Kähköselle eron tarkastuslautakunnan jäsenyydestä ja valita Paula Ojala-Ruuth uudeksi jäseneksi hänen tilalleen. Uudeksi varajäseneksi valittiin Adele Kotsalo.

Konserniohjeen uudistaminen

Kaupunginvaltuusto päätti yksimielisesti hyväksyä Porvoon kaupungin konserniohjeen. Konserniohje hyväksytään ja konserniohjetta noudatetaan kaupunkikonserniin kuuluvissa tytäryhtiöissä ja muissa yhteisöissä. Rahoitusjohto voi tehdä tarvittaessa ohjeeseen teknisluonteisia korjauksia ja tarkistuksia. Konserniohje astuu voimaan seuraavan valtuustokauden alussa.

Toimialojen käyttötalouden talousarvioylitykset 2019

Kaupunginvaltuusto päätti yksimielisesti, että sosiaali- ja terveystoimen vuoden 2019 talousarvioon myönnetään 4,6 miljoonan euron ylitysoikeus ja konsernihallinnon vuoden 2019 talousarvioon myönnetään 1,3 miljoonan euron ylitysoikeus.

Asemakaavamuutos, Länsirannan päiväkoti

Kaupunginvaltuusto päätti yksimielisesti hyväksyä Länsirannan asemakaavamuutosehdotuksen kaupunginhallituksen esityksen mukaisesti.

Muut asiat

Muut asiat kaupunginvaltuusto päätti yksimielisesti esitysten mukaisesti.